Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao početak radova na rekonstrukciji centralnog trga u Bajmoku

23.03.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Ognjen Golubović, obišli su danas početak radova na rekonstrukciji Trga maršala Tita i rekonstrukciji trotoara u delu ulice Jugoslovenske narodne armije (JNA) u Bajmoku. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio kako će, pored rekonstrukcije Trga i pešačkih staza s obe strane duž dela ulice JNA, u okviru ovih radova biti postavljen novi urbani mobilijar i parkovska rasveta, da je za realizaciju ove investicije iz gradskog budžeta opredeljeno 12 miliona dinara i da radove izvodi PTP „Dubrava“ d.o.o., iz Bajmoka.|

15039_1.jpg

„U narednom periodu biće izvođeni radovi na uređenju atarskih puteva na teritoriji Mesne zajednice ’Bajmok’, u ukupnoj dužini od dva kilometra, i to onih puteva čije uređenje su predložili ova mesna zajednica i njeni građani. Za te radove iz gradskog budžeta je izdvojeno pet miliona dinara. Na ovaj način Grad Subotica pokazuje da ravnomerno ulaže u razvoj kako gradskih, tako i prigradskih mesnih zajednica, a naročito u MZ ’Bajmok’ koja je jedna od najvećih prigradskih mesnih zajednica na teritoriji našeg grada, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić.

15039_2.jpg

On je podsetio da su krajem prošle godine u Mesnoj zajednici „Bajmok“ izvedeni radovi na rehabilitaciji ulice Ive Lole Ribara i dela ulice Kralja Tomislava, kao i na nekoliko raskrsnica u ovom naselju.

U ime Saveta MZ „Bajmok“, subotičkoj lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Stevanu Bakiću, zahvalio se član Saveta, Radoslav Vukelić.

15039_3.jpg

„Čast mi je što ispred Saveta Mesne zajednice ’Bajmok’ prisustvujem ovom događaju. Naime, posle pedesetak godina, koliko ovaj trg u centru Bajmoka datira, infrastruktura koja je u nekoliko navrata bila samo rehabilitovana, ovim putem doživljava potpuni preobražaj. Uređuje se i trg, kao i pešačke staze koje predstavljaju glavne komunikacione pravce u našoj  mesnoj zajednici. Ovom prilikom bih se posebno zahvalio gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću koji je imao sluha za zahteve naše mesne zajednice i naših sugrađana“, istakao je Radoslav Vukelić.

15039_4.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>