Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici na Paliću

21.03.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici na Paliću. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio da je za izgradnju kolovoza u ovoj ulici, u dužini od 230 metara i širine četiri metra, iz gradskog budžeta izdvojeno devet miliona dinara, i da će tokom narednih nekoliko dana biti okončani radovi i na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici, takođe u Mesnoj zajednici „Palić“.

 15035_1.jpg

„Danas sam, u Novom Sadu, u ime subotičke lokalne samouprave, potpisao ugovor između Grada Subotice i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine o dodeli 170 miliona dinara za finansiranje projekta ’Izgradnja i rehabilitacija saobraćajne infrastrukture u Subotici’. Zahvaljujem se Upravi za kapitalna ulaganja što je i ove godine prepoznala potrebe grada Subotice i njenih građana vezane za razvoj saobraćajne infrastrukture u našem gradu. Sa opredeljenih 50 miliona dinara u budžetu grada, ove godine ćemo raspolagati sa 220 miliona dinara za unapređenje putne infrastrukture na teritoriji grada Subotice, sa kojima ćemo rešiti brojne infrastrukturne probleme. U okviru ovog projekta biće rekonstruisan Novosadski put, odnosno obilaznica oko Palića, u dužini od oko pet kilometara, što će dodatno osnažiti  turističku ponudu Palića koji je među top šest turističkih destinacija u našoj zemlji“, naglasio je Bakić.

 15035_2.jpg

Dodao je da će narednih dana početi radovi na rekonstrukciji ulice Arsenija Čarnojevića, kao i radovi na izgradnji kolovoza u ulici Luke Botića, u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, i II vinogradi, u MZ „Čantavir“.

„Pre nekoliko dana završena je i rekonstrukcija ulice Jovana Mikića, jedne od najprometnijih saobraćajnica u tom delu grada, u dužini od jednog kilometra. Za realizaciju tog projekta, iz gradskog budžeta je obezbeđeno 14,5 miliona dinara. Zahvaljujući sredstvima opredeljenim za razvoj saobraćajne infrastrukture, i u ovoj godini moći ćemo ravnomerno da razvijamo kako gradsku, tako i prigradsku i seosku putnu mrežu“, zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Izvođač radova na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici je kompanija „Vojput“, iz Subotice.

 15035_3.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>