Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici na Paliću

21.03.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici na Paliću. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio da je za izgradnju kolovoza u ovoj ulici, u dužini od 230 metara i širine četiri metra, iz gradskog budžeta izdvojeno devet miliona dinara, i da će tokom narednih nekoliko dana biti okončani radovi i na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici, takođe u Mesnoj zajednici „Palić“.

 15035_1.jpg

„Danas sam, u Novom Sadu, u ime subotičke lokalne samouprave, potpisao ugovor između Grada Subotice i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine o dodeli 170 miliona dinara za finansiranje projekta ’Izgradnja i rehabilitacija saobraćajne infrastrukture u Subotici’. Zahvaljujem se Upravi za kapitalna ulaganja što je i ove godine prepoznala potrebe grada Subotice i njenih građana vezane za razvoj saobraćajne infrastrukture u našem gradu. Sa opredeljenih 50 miliona dinara u budžetu grada, ove godine ćemo raspolagati sa 220 miliona dinara za unapređenje putne infrastrukture na teritoriji grada Subotice, sa kojima ćemo rešiti brojne infrastrukturne probleme. U okviru ovog projekta biće rekonstruisan Novosadski put, odnosno obilaznica oko Palića, u dužini od oko pet kilometara, što će dodatno osnažiti  turističku ponudu Palića koji je među top šest turističkih destinacija u našoj zemlji“, naglasio je Bakić.

 15035_2.jpg

Dodao je da će narednih dana početi radovi na rekonstrukciji ulice Arsenija Čarnojevića, kao i radovi na izgradnji kolovoza u ulici Luke Botića, u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, i II vinogradi, u MZ „Čantavir“.

„Pre nekoliko dana završena je i rekonstrukcija ulice Jovana Mikića, jedne od najprometnijih saobraćajnica u tom delu grada, u dužini od jednog kilometra. Za realizaciju tog projekta, iz gradskog budžeta je obezbeđeno 14,5 miliona dinara. Zahvaljujući sredstvima opredeljenim za razvoj saobraćajne infrastrukture, i u ovoj godini moći ćemo ravnomerno da razvijamo kako gradsku, tako i prigradsku i seosku putnu mrežu“, zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Izvođač radova na izgradnji kolovoza u Cvetnoj ulici je kompanija „Vojput“, iz Subotice.

 15035_3.jpg

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop