Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u ulici Sivački put

10.03.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, zajedno sa članom Gradskog veća Srđanom Samardžićem i direktorom Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Ognjenom Golubovićem, obišao završne radove na izgradnji kolovoza u ulici Sivački put, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Mali Bajmok“. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio da je veoma zadovoljan kvalitetnim radom izvođača, kompanije „Vojput“, i da mu je izuzetno drago što je za radove vredne skoro 18 miliona dinara angažovano subotičko preduzeće.

15013_1.jpg

„Građani ovog dela grada dugo su čekali ovaj trenutak i uskoro će ovde biti 570 metara asfalta i kompletno saobraćajno uređenje. Kada završimo ovaj posao, planiramo da uradimo kružni tok na ukrštanju sa Batinskom i Mačvanskom ulicom i produženje ka Industrijskoj zoni ’Mali Bajmok’, čime će se stvoriti uslovi za njen dalji razvoj, a Somborski put će se značajno rasteretiti“, rekao je Bakić.

Istakao je da su juče završeni radovi na izgradnji kolovoza u ulici Đerđa Dože u Hajdukovu, i najavio da će tokom marta biti završeni radovi na asfaltiranju Jasenovačke i Cvetne ulice na Paliću, Rudarske u Mesnoj zajednici „Aleksandrovo“ i Luke Botića u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, kao i ulice Drugi vinogradi u Mesnoj zajednici „Čantavir“.

„Ukupna vrednost ovih radova je 76 miliona dinara, koje smo obezbedili za skoro tri kilometra novih ulica. To nam je omogućio odgovoran i ozbiljan odnos prema gradskim finansijama, zbog čega imamo realan i na potrebe građana usmeren budžet“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

 15013_2.jpg

Dodao je da se u narednom periodu očekuje početak izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza i proširenju ulice Proleterskih brigada, a, kako je rekao, obnavljaće se i ulice Jovana Mikića i Arsenija Čarnojevića.

„Grad je aplicirao kod pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja za izgradnju većeg broja ulica, u vrednosti od 170 miliona dinara i tu se nadamo podršci našim kvalitetnim projektima. Za izgradnju bilo koje ulice ili realizaciju nekog projekta, ne samo u našem gradu, potrebna je snažna Srbija“, poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.

15013_3.jpg

Ognjen Golubović je rekao da je izgradnja kolovoza u ulici Sivački put značajna za grad Suboticu, između ostalog i zbog toga što se pored ove saobraćajnice nalaze parcele na kojima je planirano širenje Industrijske zone „Mali Bajmok“ i izmeštanje Kvantaške pijace iz centra Subotice.

15013_4.jpg

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP ПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

festivals("$this->lg"); ?>