Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u ulici Sivački put

10.03.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, zajedno sa članom Gradskog veća Srđanom Samardžićem i direktorom Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Ognjenom Golubovićem, obišao završne radove na izgradnji kolovoza u ulici Sivački put, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Mali Bajmok“. Gradonačelnik Bakić je, tom prilikom, izjavio da je veoma zadovoljan kvalitetnim radom izvođača, kompanije „Vojput“, i da mu je izuzetno drago što je za radove vredne skoro 18 miliona dinara angažovano subotičko preduzeće.

15013_1.jpg

„Građani ovog dela grada dugo su čekali ovaj trenutak i uskoro će ovde biti 570 metara asfalta i kompletno saobraćajno uređenje. Kada završimo ovaj posao, planiramo da uradimo kružni tok na ukrštanju sa Batinskom i Mačvanskom ulicom i produženje ka Industrijskoj zoni ’Mali Bajmok’, čime će se stvoriti uslovi za njen dalji razvoj, a Somborski put će se značajno rasteretiti“, rekao je Bakić.

Istakao je da su juče završeni radovi na izgradnji kolovoza u ulici Đerđa Dože u Hajdukovu, i najavio da će tokom marta biti završeni radovi na asfaltiranju Jasenovačke i Cvetne ulice na Paliću, Rudarske u Mesnoj zajednici „Aleksandrovo“ i Luke Botića u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, kao i ulice Drugi vinogradi u Mesnoj zajednici „Čantavir“.

„Ukupna vrednost ovih radova je 76 miliona dinara, koje smo obezbedili za skoro tri kilometra novih ulica. To nam je omogućio odgovoran i ozbiljan odnos prema gradskim finansijama, zbog čega imamo realan i na potrebe građana usmeren budžet“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

 15013_2.jpg

Dodao je da se u narednom periodu očekuje početak izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza i proširenju ulice Proleterskih brigada, a, kako je rekao, obnavljaće se i ulice Jovana Mikića i Arsenija Čarnojevića.

„Grad je aplicirao kod pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja za izgradnju većeg broja ulica, u vrednosti od 170 miliona dinara i tu se nadamo podršci našim kvalitetnim projektima. Za izgradnju bilo koje ulice ili realizaciju nekog projekta, ne samo u našem gradu, potrebna je snažna Srbija“, poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.

15013_3.jpg

Ognjen Golubović je rekao da je izgradnja kolovoza u ulici Sivački put značajna za grad Suboticu, između ostalog i zbog toga što se pored ove saobraćajnice nalaze parcele na kojima je planirano širenje Industrijske zone „Mali Bajmok“ i izmeštanje Kvantaške pijace iz centra Subotice.

15013_4.jpg

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>