Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Donacija za Narodnu kuhinju

11.02.2022.

Tradicionalna privredna i turistička manifestacija „Turijska kobasicijada” održana je danas na Trgu republike u Subotici. Gosti iz Turije i ove godine predstavnicima Gradske organizacije Crvenog krsta Subotica za potrebe Narodne kuhinje predali su poklon – 50 kilograma sveže kobasice. U ime subotičke lokalne samouprave primopredaji donacije prisustvovao je član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva Ilija Đukanović.|

14968_1.jpg

„U ime Grada Subotice zahvaljujem se Udruženju 'Kobasicijada' iz Turije što su i ove godine sa nama i što će  našim sugrađanima predstaviti svoj čuveni brend - turijsku kobasicu. Zahvaljujem se, takođe, i na tradicionalnoj donaciji u vidu sveže kobasice koju će naša Gradska organizacija Crvenog krsta iskoristiti za pripremu toplih obroka za program Narodne kuhinje, ali i za program u Privremenom  prihvatilištu koje je još uvek otvoreno. Iskoristio bih ovu priliku da podsetim da smo smo u budžetu za ovu godinu za sve aktivnosti koje se realizuju putem Gradske organizacije Crvenog krsta opredelili 41 milion dinara, a od toga za potrebe programa Narodne kuhinje 32,5 miliona dinara“, naglasio je Ilija Đukanović.

Stručni saradnik Crvenog krsta Subotica, Miodrag Varo, zahvalio se donatoru, Udruženju „Kobasicijada“ iz Turije, što je i ove godine akcenat stavio na humanitarni karakter ove manifestacije.

„Program Narodne kuhinje u Srbiji koristi više od 34.000 ljudi svakodnevno, tako da je to veoma kompleksan i ozbiljan program. Što se tiče Subotice, imamo 1.200 korisnika na programu Narodne kuhinje, Grad Subotica nas podržava sa 32,5 miliona dinara, ali je svaka donacija, kao i ova kojom ćemo obogatiti obroke koje svakodnevno pripremamo, dobro došla“, kazao je Miodrag Varo.

European City of SportИзборна комисија Града СуботицеPOPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

 

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>