Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Donacija za Narodnu kuhinju

11.02.2022.

Tradicionalna privredna i turistička manifestacija „Turijska kobasicijada” održana je danas na Trgu republike u Subotici. Gosti iz Turije i ove godine predstavnicima Gradske organizacije Crvenog krsta Subotica za potrebe Narodne kuhinje predali su poklon – 50 kilograma sveže kobasice. U ime subotičke lokalne samouprave primopredaji donacije prisustvovao je član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva Ilija Đukanović.

14968_1.jpg

„U ime Grada Subotice zahvaljujem se Udruženju 'Kobasicijada' iz Turije što su i ove godine sa nama i što će  našim sugrađanima predstaviti svoj čuveni brend - turijsku kobasicu. Zahvaljujem se, takođe, i na tradicionalnoj donaciji u vidu sveže kobasice koju će naša Gradska organizacija Crvenog krsta iskoristiti za pripremu toplih obroka za program Narodne kuhinje, ali i za program u Privremenom  prihvatilištu koje je još uvek otvoreno. Iskoristio bih ovu priliku da podsetim da smo smo u budžetu za ovu godinu za sve aktivnosti koje se realizuju putem Gradske organizacije Crvenog krsta opredelili 41 milion dinara, a od toga za potrebe programa Narodne kuhinje 32,5 miliona dinara“, naglasio je Ilija Đukanović.

Stručni saradnik Crvenog krsta Subotica, Miodrag Varo, zahvalio se donatoru, Udruženju „Kobasicijada“ iz Turije, što je i ove godine akcenat stavio na humanitarni karakter ove manifestacije.

„Program Narodne kuhinje u Srbiji koristi više od 34.000 ljudi svakodnevno, tako da je to veoma kompleksan i ozbiljan program. Što se tiče Subotice, imamo 1.200 korisnika na programu Narodne kuhinje, Grad Subotica nas podržava sa 32,5 miliona dinara, ali je svaka donacija, kao i ova kojom ćemo obogatiti obroke koje svakodnevno pripremamo, dobro došla“, kazao je Miodrag Varo.

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Izborna komisija Grada Subotice

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop