Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Godišnji sastanak lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima

15.12.2021.

Lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice učestvovao je danas na Četvrtom godišnjem sastanku lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima iz cele naše zemlje. Lokalni tim za borbu protiv trovine ljudima Grada Subotice pratio je sastanak putem Zoom platforme u prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta. Sastanku je prisustvovao i koordinator Lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice Ilija Đukanović.

 14740_1.jpg

Putem Zoom platforme članica Lokalnog tima Grada Subotice i direktorica OŠ „Sečenji Ištvan“ Vesna Vajs predstavila je rad Lokalnog tima iz iz ugla obrazovne ustanove sa svim realizovanim i planiranim aktivnostima.

Učesnici Četvrtog godišnjeg sastanka lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima bili su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Međunarodne organizacije za migracije IOM, Saveta evrope, Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Zaštitnik građana za rodnu ravnopravnost i prava deteta, Viša javna tužilaštva, predstavnici lokalnih timova iz Srbije.

14740_2.jpg 

Sastanak je organizovan u okviru projekta „Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji“ koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije IOM uz podršku Švajcarske, u partnerstvu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Komesarijatom za izbeglice i migracije.

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>