Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić predao policiji vozilo prilagođeno potrebama saobraćajne policije

08.10.2021.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, na platou ispred upravne zgrade Policijske uprave u Subotici, načelniku Policijske uprave Borivoju Mucalju uručio ključeve vozila „fijat ducato”, sa dodatnom opremom, prilagođenog potrebama saobraćajne policije. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izrazio zadovoljstvo što je Policijskoj upravi u Subotici predao novo vozilo koje će, kako je rekao, doprineti njenim naporima da se unapredi bezbednost saobraćaja u ovom gradu.

14612_1.jpg

„Vozilo je opremljeno za ispunjavanje specifičnih zadataka saobraćajne policije i plaćeno je 3,6 miliona dinara iz sredstava kojima raspolaže Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice. Napomenuću da se ta sredstva prikupljaju od novčanih kazni za saobraćajne prekršaje koji se izvrše na teritoriji grada i da subotičkoj lokalnoj samoupravi pripada 30 odsto od naplaćenih iznosa. Ponosan sam kako Savet za bezbednost saobraćaja raspoređuje ta sredstva, jer u godišnjim programima, osim materijalnog opremanja policije imamo i odlične edukacije, besplatnu dodelu auto-sedišta za decu, video produkciju i mnogo toga još što na pravi način afirmiše i poboljšava bezbednost u saobraćaju“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

14612_2.jpg

Uz isticanje da subotička lokalna samouprava ima sjajnu saradnju sa Policijskom upravom u Subotici, gradonačelnik Bakić je rekao da postoje svi uslovi da se ta saradnja dodatno razvija i u buduće, na korist svih građana Subotice.

Borivoj Mucalj se zahvalio Gradu Subotici i gradonačelniku Bakiću na vrednoj donaciji i predaji vozila koje, kako je naveo, ima multifunkcionalnu ulogu u poboljšanju bezbednosti saobraćaja.

14612_3.jpg

„Poznato vam je da se Grad Subotica oslanja na Koridor 10, da imamo i ’Ipsilon’ krak i da je frekvencija saobraćaja na tim putevima povećana, posebno u vreme turističke sezone. Ovo vozilo će tehnički da unapredi rad pripadnika saobraćajne policije, a samim tim poveća i stepen bezbednosti u saobraćaju. Na taj način ćemo svima onima koji tranzitiraju kroz područje Severnobačkog upravnog okruga omogućiti brže i bezbednije putovanje. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još bolju i uspešniju saradnju sa subotičkom lokalnom samoupravom“, kazao je Borivoj Mucalj.

14612_4.jpg

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop