Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Pokrajinski sekretar Božić posetio Suboticu

07.10.2021.

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić posetio je danas Suboticu, gde je razgovarao sa načelnikom Severnobačkog upravnog okruga Bojanom Šoralovim. Nakon sastanka, kome je prisustvovao i član Gradskog veća zadužen za oblast privrede, Srđan Samardžić, resorni sekretar je obišao i jedan od najvećih rasadnika u Vojvodini i razgovarao sa predstavnicima „Pokreta gorana Subotice”. Božić je tom prilikom istakao značaj subvencija za unapređenje razvoja poljoprivrede i ukazao na to koliko je bitna povratna informacija sa terena.

14608_1.jpg

„Ovo je odlična prilika da se upoznam sa konkretnim problemima, kao i sa sugestijama koje se odnose na dalji razvoj i unapređenje poljoprivrede u Vojvodini. Potrebe samih poljoprivrednika su pravi pokazatelj na osnovu kojeg treba kreirati konkurse, a do takvih informacija jedino možemo doći obilaskom poljoprivrednika. Osim na njih, naše mere su usmerene i na lokalne samouprave, kao i na udruženja čija je delatnost poljoprivreda. U razgovoru sa načelnikom Šoralovim dobio sam i iformaciju da treba rekultivisati određene površine u ovom okrugu, što će svakako biti naš zajednički zadatak. Kada je u pitanju rasadnik kojim rukovodi „Pokret gorana Subotice", mogu reći da on predstavlja primer dobrog rada“, naglasio je Božić.

Pokrajinski sekretarijat je, kako je naveo, u protekle četiri godine izdvojio ukupno 1,32 miliona dinara za „Pokret gorana Subotice", a ove godine je iz budžetskog fonda za šume opredelio iznos od 326.000 dinara.

14608_2.jpg

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop