Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelniku Bakiću uručeno priznanje na stogodišnjici Konjičkog kluba “Bačka”

19.08.2021.

Konjički klub “Bačka” sinoć je svečano obeležio vek postojanja u vili “Majur” na Kelebiji uz prisustvo svih  onih koji su utkali sebe u istoriju ovog sportskog kolektiva. Nakon prikazanog filma posvećenog velikom jubileju i podsećanja na ljude koji su kroz jedan vek  održali ovu tradiciju, dodeljena su priznanja i zahvalnice svima koji su doprineli uspešnom radu Kluba. Predsednik Konjičkog kluba “Bačka” Miodrag Zagorac uručio je priznanje gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću zatim brojnim porodicama iz Subotice i okoline koje tradicionalno doprinose razvoju konjičkog sporta na severu Bačke, predstavnicima ovog sporta iz Sombora i Slovenije, sponzorima i medijskim kućama.|

Zahvaljujući se na priznanju gradonačelnik Bakić je istakao da je ljubav prema konjima i veština njihovog uzgajanja  nešto čime se Subotičani diče.

“Velika je uloga ove životinje u istoriji ovoga grada, a o tome svedoče brojne  pločice, kojima je ukrašena unutrašnjost Gradske kuće, na kojima su predstavljene različite uloge koje su konji igrali u istoriji grada.”, rekao je gradonačelnik Bakić.

On je tom prilikom istakao da Grad Subotica podržava Konjički klub „Bačka“ i da će to činiti i u buduće kao i sve one koji, uz veliku ljubav prilaze ovom sportu i podnose ličnu materijalnu žrtvu, one koji su sačuvali tradiciju konjičkog sporta i veštine  koje ga krase.

“Opšte je poznato da subotički Hipodrom ima svoju tradiciju i da je uvek bio jedan od najlepših i  najvećih u Srbiji, a zahvaljujući vama  i onima pre vas ta tradicija je održana. Topot kopita i zvuk fijakera je nešto na šta smo svi ponosni i naša je zajednička obaveza da ovu tradiciju održimo, da taj zvuk još dugo odjekuje bačkom ravnicom. Sa tom željom zahvalio bih se na uručenom priznanju”, rekao je gradonačelnik Bakić čestitajući  stogodišnjicu Konjičkom klubu Bačka.

Veče u kome je proslavljen ovaj veliki jubilej završeno je koncertom Zvonka Bogdana.

European City of SportИзборна комисија Града СуботицеPOPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

 

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>