Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Na Trgu slobode održan Humanitarni bazar

24.07.2021.

U organizaciji neformalne grupe „Naše malo je nekome sve“ danas je na glavnom gradskom trgu organizovan Humanitarni bazar za pomoć četvorogodišnjoj Mili Mikulić koja boluje od spinalne atrofije mišića, tip 2. Bazar traje i sutra od 17 do 20 časova, a svi koji žele da pomognu mogu to da učine kupovinom cveća, kolača, garderobe i još mnogo čega na Humanitarnom bazaru.

U ime gadonačelnika Subotice Stevana Bakića prisutnima se obratio šef njegovog Kabineta Sava Stambolić. On se zahvalio organizatorima i svim  ostalim koji su dali svoj doprinos da se pomigne sugrađanki Mili Mikulić koja se bori sa teškom bolešću i koja, kako je rekao, može da pobedi samo uz pomoć svih nas.

„Sa organizatorkama, Danom Radomirović, Tijanom Mijović i Josipom Rončević grad sarađuje kada postoji potreba da se pomogne nekome u našem gradu.  Kada god nam one ili njihovi saradnici jave za nekog sugrađanina kome je potreba pomoć, mi tražimo hitna ali i trajna rešenja za probleme. Tako smo krajem prošle godine uredili dom za porodicu Lebović, koja je živela u jako teškim uslovima“, podsetio je Stambolić.

Kroz Fondaciju za lečenje teško obolele dece  grad je pomogao Mili, a pomaže i drugim sugrađanima da ostvare svoja socijalna prava, rekao je Stambolić

Administratorke grupe i Nenad Mikulić, Milin otac, samohrani roditelj četvoro dece, zahvalili su se gradu, učesnicima, anonimnim donatorima, sugrađanima i svima na pomoći koja ovoj četvorogodišnjoj devojčici mnogo znači.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>