Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Uspešna mlada teniserka na prijemu kod gradonačelnika Bakića

22.06.2021.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić primio je danas, u svom kabinetu u Gradskoj kući, mladu, talentovanu teniserku Milu Polovinu i trenera Tenis kluba Spartak Veselina Rakočevića. Desetogodišnja Mila Polovina je na poslednja dva turnira, održana u Sremskoj Mitrovici i Sivcu, osvojila zlatna odličja. Mila gotovo na svim klupskim takmičenjima beleži zapažene rezultate, a kako u Tenis klubu Spartak nema dovoljno takmičarki njenog uzrasta ova subotička nada belog sporta često pobeđuje i dečake.

14376_1.jpg

Gradonačelnik Bakić je, obraćajući se medijima nakon prijema, rekao da su ovogodišnji rezultati koje u tenisu postiže Mila Polovina, a naročito poslednja dva u Sremskoj Mitrovici i Sivcu gde je osvojila prva mesta, bili povod za njihov današnji susret.

14376_2.jpg 

„Mila je sa skroz odličnim uspehom završila treći razred Osnovne škole ’Kizur Ištvan’ i  pored sjanih rezultata u školi ostvaruje i blistave rezultate u tenisu. Uz talenat i rezultate koje pokazuje do sada, možemo slobodno reći da će to biti buduća zvezda, kako TK Spartak tako i naše lepe Srbije. Uzor u tenisu joj je Novak  Đoković i ona jednog dana želi da postigne takve rezultate, što joj i ja od srca priželjkujem. Čestitam joj na dosadašnjim postignutim rezultatima uz želju da  tako nastavi i u budućnosti i da svojim uspesima istovremeno promoviše i grad Suboticu“, kazao je gradonačelnik Bakić.

Mlada nada subotičkog tenisa nije krila radost što je za nju upriličen prijem kod gradonačelnika.

14376_3.jpg

„Bila sam oduševljena kada sam u petak saznala da ću imati prijem kod gradonačelnika. Pošto sam imala turnir dan kasnije, u subotu, rekla sam sebi da moram da osvojim još jedan pehar da bih ga donela gradonačelniku, koga sam do sada samo gledala na televiziji“, iskrena je Mila Polovina.  

Veselin Rakočević je objasnio da se Mila takmiči u konkurenciji do deset godina i da  igra uglavnom turnire u regionu.

14376_4.jpg

„Konkurencija je jaka, jer dolaze sve najbolje devojčice iz Srbije. Princip takmičenja je da se igra po grupama, imaju najmanje dva do tri meča u grupama, onda počinje glavni deo turnira gde, da bi se  osvojilo prvo mesto, treba da se dobiju tri do četiri meča. Na kraju godine se igra Kup Srbije gde su pozvana samo najbolja deca Srbije i tamo očekujemo da Mila svojim učešćem napravi još jedan dobar rezultat“, rekao je trener Rakočević.

14376_5.jpg

Prijemu je prisustvovala i Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine.

 

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0