Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić posetio Suboticu

27.05.2021.

Član Gradskog veća zadužen za oblast privrede, Srđan Samardžić, sastao se danas u Gradskoj kući sa potpredsednikom Pokrajinske vlade i predsednikom Saveta za koordinaciju i praćenje ekonomskog razvoja na teritoriji AP Vojvodine, Brankom Ćurčićem. Tokom susreta razgovarali su o aktivnostima koje bi trebalo da doprinesu održivosti investicionog nivoa u AP Vojvodini i kreiranju privrednog ambijenta za otvaranje novih radnih mesta.

14305_1.jpg

„Teme o kojima smo danas razgovarali vezane su za industrijske zone, biznis inkubatore, socijalno i žensko preduzetništvo. Dobili smo iscrpne informacije koje će biti deo Master plana za celu teritoriju AP Vojvodine“, izjavio je, nakon sastanka, Branko Ćurčić.

Uz isticanje da se tokom ovog radnog sastanka razgovaralo o aktuelnom stanju u privredi i ekonomskim kretanjima kako u našem gradu tako i u regionu, Srđan Samardžić je rekao da se nije mogla izbeći ni tema koja se odnosila na posledice pandemije sa kojom se suočavamo u poslednjih 16 meseci.

„Cilj subotičke lokalne samouprave je da zadržimo nivo zaštite zdravlja naših sugrađana, ali i da održimo ovaj nivo investicione klime i privrednog ambijenta za otvaranje novih radnih mesta“, naglasio je Srđan Samardžić.

14305_2.jpg

Posle prijema u Gradskoj kući, Srđan Samardžić i Branko Ćurčić obišli su Poslovni inkubator Subotica u okviru koga posluje devet preduzeća koja zapošljavaju 50 radnika. Ova preduzeća bave se proizvodnjom nameštaja, informatičkom obukom i turizmom.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić posetio je danas i Sentu, gde je razgovarao sa predsednikom Opštine Senta Rudolfom Cegledijem.

 

 

 

 

 

 

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop