Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Gerontološki klub „Centar I" bio domaćin Međuklupskog takmičenja u bridžu

26.10.2020.

Sto dvadeset naših najstarijih sugrađana, korisnika gerontoloških klubova i domova Gerontološkog centra Subotica danas je, uz poštovanje svih preporučenih zdravstvenih mera, odmerilo snage u bridžu. U Međuklupskom takmičenju u bridžu, održanom u  Gerontološkom klubu „Centar I“, u ulici Petra Drapšina 3, učestvovali su korisnici svih deset gerontoloških klubova i sva tri doma, a ovo nadmetanje pratilo se putem ZOOM aplikacije.

13757_1.jpg

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, izjavio je, tim povodom, da je u okviru ovogodišnje „Sunčane jeseni života“ 20. takmičenje u bridžu organizovano zahvaljujući donacijama i sredstvima Gerontološkog centra kojima je nabavljena tehnika.  

„Našli smo način da se družimo, da okupimo 120 takmičara, a da pritom poštujemo sve propisane epidemiološke mere. Svi su na jednom mestu, pratimo šta se dešava i nestrpljivo očekujemo pobednika. Drugi način da budemo zajedno nije postojao, ali nije ni postojala alternativa da ne budemo zajedno. Nastavićemo sa ovim aktivnostima i svako naredno takmičenje biće organizovano na ovakav način“, naglasio je Nenad Ivanišević.

Član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović, podsetio je da Grad Subotica podržava rad gerontoloških klubova i sve njihove aktivnosti, i dodao da će subotička lokalna samouprava sa tom praksom nastaviti i ubuduće.

„Drago mi je da su u oktobru, koji je posvećen našim starijim sugrađanima,  zaposleni u Gerontološkom centru našli način, naravno poštujući sve mere u trenutnoj epidemiološkoj situaciji, da uključe članove klubova i stanare domova u njimа važnim društvenim aktivnostima. Danas je to takmičenje u bridžu, u narednim danima u pevanju, igri, ili nekoj drugoj aktivnosti. Prisustvo predstavnika lokalne samouprave znak je da će Grad Subotica i ubuduće pružati podršku ustanovama socijalne zaštite u svim aktivnostima koje se realizuju“, naglasio je Đukanović.

Za pobednika sa najviše bodova pripremljen je pehar, koji će najboljim učesnicima uručiti član Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine Nataša Aleksić.

„Drago nam je što društvene mreže nisu potpuno zaokupirale naše najstarije sugrađane, bridž je i dalje jedna popularna igra. Takmičarima koji su se ovde okupili neće biti lako, ali sigurna sam da će se svi lepo družiti“, rekla je Nataša Aleksić.

13757_2.jpg

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Izborna komisija Grada Subotice

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop