Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Obeležen Dan MZ „Novi grad“

09.10.2020.

Povodom obeležavanja Dana Mesne zajednice „Novi grad“ – 10. oktobra, MZ „Novi grad“ je danas dodelila „Priznanje počasni građani“ za 2020. godinu medicinskom osoblju i zaposlenima u Zdravstvenoj ambulanti VI Doma zdravlja Subotica  i zaposlenima u OŠ „10. oktobar“. U ime MZ „Novi grad“ priznanja je uručio predsednik Saveta MZ „Novi grad“ Dragan Nikolić. Događaju u Zdravstvenoj ambulanti VI prisustvovao je član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović, a u OŠ „10. oktobar“ član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanja i kulture, Miloš Nikolić.

13731_1.jpg

U ime medicinskog osoblja i zaposlenih u Zdravstvenoj ambulanti VI priznanje je primila dr Melita Sabolčki Terzija, a u ime kolektiva OŠ „10. oktobar“, direktor škole Melinda Đurić Kiš.

Čestitajući Dan MZ „Novi grad“, Đukanović je istakao da je veoma važno da mesne zajednice imaju rukovodstvo koje je aktivno i koje brine o potrebama svojih komšija i sugrađana. 

„Mesne zajednice su mesto gde svaki dan građanin može da se obrati sa svojim problemima, predlozima i sugestijama. One bi trebalo da budu prvo mesto građanske inicijative. Drago mi je što prepoznajete značaj zdravstvene zaštite, odnosno značaj vaše ambulante, i što jedno priznanje ide u ruke zaposlenih u ambulanti. Još jednom, u ime Gradske uprave čestitam svim građanima ove mesne zajednice čestitam Dan MZ ’Novi grad“, istakao je Đukanović.

Na svečanosti u OŠ „10. oktobar“, Miloš Nikolić je kolektivu uputio čestitke povodom Dana škole, ali i priznanja koje im je dodelila MZ „Novi grad“ za 2020. godinu.

On je istakao da su i Grad Subotica i država Srbija  proteklih nekoliko godina mnogo uložili u obrazovanje i obrazovne ustanove i da društvo može da napreduje samo ako se ulaže i u obrazovanje i kulturu.

Đukanović i Nikolić su dr Meliti Sabolčki Terzija i direktorki Melindi Đurić Kiš u ime Gradske uprave i svoje ime predali po buket cveća.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop