Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Podeljeno još 200 paketa za zaposlene u ustanovama socijalne zaštite

21.05.2020.

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić uručio je danas pakete pomoći za zaposlene u ustanovama socijalne zaštite: 70 u Domu za stare u Molu i 130 u Gerontološkom centru u Subotici.

13443_1.jpg

U razgovoru sa zaposlenima u tim ustanovama, Vuletić je istakao njihovu odgovornost i požrtvovanost i u redovnom radu, a naročito u prethodnom periodu koji je bio pun izazova kako za korisnike tako i za zaposlene.

On je rekao da je sistem socijalne zaštite u Vojvodini velik i da obuhvata više od 11.300 ljudi, korisnika i zaposlenih, kako u domovima čiji je osnivač Pokrajinska vlada tako i u 55 privatnih domova, ali da su svi zajedno uspeli da sačuvaju ljude. Vuletić je dodao da su bila četiri pojedinačna slučaja obolelih od virusa kovid 19 u svim ustanovama, prvi upravo u Domu u Molu.

– Dva korisnika kod kojih je registrovan virus su dobro, sada već drugi put su negativni na testu, a dve zaposlene su bile bez simptoma – rekao je Predrag Vuletić.

Pokrajinska vlada je na sednici održanoj 6. maja 2020. godine donela odluku o dodeli 1670 paketa pomoći za zaposlene sa nižim zaradama i radnicima angažovanim u karantin-smenama.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>