Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Najboljim matematičarima dodeljene diplome

12.02.2020.

U Velikoj većnici Gradske kuće danas je uručeno 165 diploma sa gradskog takmičenja najboljim mladim matematičarima Subotice. Zamenik gradonačelnika Timea Horvat je u ime lokalne samouprave  i u svoje ime čestitala učenicima na ostvarenim rezultatima, poželela im još mnogo uspeha i zahvalila se roditeljima, nastavnicima i profesorima, na podršci ovoj talentovanoj deci.

13237_1.jpg

Posvetiti pažnju, prepoznati i podržavati talenat koji se krije u učenicima je, kako je naglasila Timea Horvat, izuzetno plemenit cilj i zadatak koji može poslužiti kao primer zajednici i celom našem društvu.

13237_2.jpg

- Danas ste vi, dragi nagrađeni pravi ponos Subotice, i po mojim nadanjima vi ste ti učeni i talentovani mladi ljudi čistih srca koji će izgraditi jednu lepšu i bolju budućnost – rekla je Timea Horvat.

Diplome za ostvarene rezultate iz matematike na gradskom takmičenju najboljim matematičarima uručili su Timea Horvat,  član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić, predsednik Društva matematičara Subotice prof. dr Nebojša Gvozdenović, predsednik Komisije za matematička takmičenja Ljubica Kiselički i predsednik Komisije za takmičenja srednjih škola Radoslava Srđenović.

13237_3.jpg 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop