Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Održana 10. „Noć istraživača“

27.09.2019.

U atrijumu hotela „Galerija“ održana je 10. „Noć istraživača“ koju je ove godine obeležio rekordan broj učesnika, oko 200 učenika i profesora iz šest osnovnih škola, četiri srednje škole i dve visokoobrazovne ustanove. Mnogobrojni učesnici ove manifestacije posetiocima su predstavili zanimljive eksperimente iz biologije, hemije, fizike, robotike i drugih nauka.

 12958_1.jpg

Otvarajući ovu manifestaciju posvećenu nauci član Gradskog veća zadužena za obrazovanje Nataša Aleksić poželela je svim učesnicima dobar provod i mnoštvo novih znanja.

- Kao što će ova 10. manifestacija brzo proći, tako vam želim da već od naredne sedmice počnete da se pripremate za 11. 'Noć istraživača', jer će i ona vrlo brzo doći – rekla je Nataša Aleksić.

Programski koordinator „Noći istraživača“ prof. dr Zlatko Čović naglasio je da posebno raduje sve veći broju mladih istraživača, učesnika manifestacije.

Ovom manifestacijom podstičemo mlade da se bave naukom i pokušavamo da im otvorimo svet mogućnosti, jer baviti se naukom znači imati mogućnost da otkrijete i razvijete nešto što će vam doneti  boljitak u životu - istakao je Zlatko Čović.

U okviru „Noći istraživača” organizovana je i „IT šetnja kroz Noć“, u toku koje su mladi istraživači mogli da posete nekoliko kompanija koje su članice IT klastera Subotice.

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop