Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Dodeljene diplome i pohvalnice đacima za osvojena prva tri mesta

06.06.2019.

U Velikoj većnici Gradske kuće danas su dodeljene diplome i pohvalnice učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkom i međunarodnim takmičenjima. Ove godine dodeljeno je 175 diploma i pohvalnica što je za 50 više nego prethodne godine.

12671_1.jpg

Član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić istakla je da će grad u znak zahvalnosti učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta dodeliti diplome i knjige, jer su Suboticu predstavljali u najboljem svetlu van grada i granica naše zemlje.

- Ova priznanja su pokazatelj da imamo dobre škole, odličan nastavni kadar koji  pravim putem usmerava učenike, ali prvenstveno dobre đake koji su spremni da uče i da se svojim znanjem i talentom nadmeću sa drugima. Naravno, zahvalni smo i roditeljima koji su učenicima velika podrška za sve što rade – naglasila je Nataša Aleksić.

Diplome i pohvalnice dodeljene su za osvojene rezultate u prirodnim, društvenim naukama i sportu. Nagrađenim učenicima diplome i pohvalnice uručile su Nataša Aleksić i Magda Fehervari, zamenik sekretara Sekretarijata za društvene delatnosti.

12671_2.jpg

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop