Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Dan Evrope

09.05.2019.

U Subotici se 9. maja tradicionalno obeležava i Dan Evrope. Na Trgu slobode je, u cilju boljeg informisanja građana o Evropskoj uniji, njenim institucijama, državama članicama, kao i o procesu pristupanja Srbije EU otvoren „EU Info kutak”, štandovi sa promotivnim i informativnim publikacijama.

 12599_1.jpg

Predstavnica Evropskog pokreta u Srbiji, Lidija Kovač Đerović, rekla je, tim povodom, da je dan Dan Evrope ove godine obeležen uličnom akcijom u okviru koje se delio propagandni materijal o Evropskoj uniji i da su građani mogli da se upoznaju sa programima kao što su „Evropa za mene“, „Erasmus +“ i drugi  programi koji nude međunarodnu razmenu mladih u oblasti obrazovanja, sporta, kulture..

Mladim sugrađanima, naglasila je, želimo da poručimo da je  Evropska unija blizu, da ima mnogo programa koje možemo već sada, iako nismo u EU, da iskoristimo i da se  nadamo da ćemo uskoro postati njena članica.

12599_2.jpg 

Dan Evrope biće obeležen i sutra koncertom u Parku Ferenca Rajhla na kome će nastupiti sedam bendova. Koncert je besplatan i počinje u 19 časova.

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop