Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Potpisani međudržavni sporazumi između Srbije i Mađarske

15.04.2019.

Predstavnici vlada Srbije i Mađarske potpisali su danas u Subotici, nakon zajedničke sednice, 11 dokumenata o budućoj saradnji. Premijeri Srbije i Mađarske – Ana Brnabić i Viktor Orban potpisali su Izjavu o namerama o unapređenju infrastrukturnih veza između Srbije i Mađarske.

12560_1.jpg

Ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto potpisali su Memorandum o razumevanju između dve vlade u oblasti evrointegracija.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević i ministar za ljudske resurse Mađarske Mikloš Kašler potpisali su Sporazum o uzajamnom priznavanju državno priznatih javnih isprava o stečenom nivou obrazovanja, izdatih u Srbiji i Mađarskoj.

Sporazum o održivom upravljanju prekograničnim vodama, parafirali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović i ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter.

Takođe, Pinter je sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem potpisao Sporazum o tehničkoj pomoći u sprovođenju zakona između dva ministarstva.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar za tehnologije i inovacije Mađarske Laslo Palkovič potpisali su Memorandum o unapređenju železničke linije između Segedina i Subotice.

Oni su takođe potpisali i Sporazum o unapređenju prevodnice za brodove na srpskoj strani Tise.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i mađarski ministar odbrane Tibor Benke potpisali su Izjavu o namerama o saradnji dva ministarstva.

Ministar za ljudske resurse Mađarske Mikloš Kašler i ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić potpisali su Memorandum o razumevanju u oblasti omladine i sporta.

Sporazum dveju vlada o saradnji u oblasti zaštite životne sredine potpisali su ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i mađarski ministar poljoprivrede Ištvan Nađ.

Memorandum o razumevanju između ministarstava odbrane o vojnotehničkoj saradnji potpisali su pomoćnik ministra odbrane Srbije Nenad Miloradović i poverenik Vlade Mađarske Gašpar Marot.

 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop