Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Potpisani međudržavni sporazumi između Srbije i Mađarske

15.04.2019.

Predstavnici vlada Srbije i Mađarske potpisali su danas u Subotici, nakon zajedničke sednice, 11 dokumenata o budućoj saradnji. Premijeri Srbije i Mađarske – Ana Brnabić i Viktor Orban potpisali su Izjavu o namerama o unapređenju infrastrukturnih veza između Srbije i Mađarske.

12560_1.jpg

Ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto potpisali su Memorandum o razumevanju između dve vlade u oblasti evrointegracija.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević i ministar za ljudske resurse Mađarske Mikloš Kašler potpisali su Sporazum o uzajamnom priznavanju državno priznatih javnih isprava o stečenom nivou obrazovanja, izdatih u Srbiji i Mađarskoj.

Sporazum o održivom upravljanju prekograničnim vodama, parafirali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović i ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter.

Takođe, Pinter je sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem potpisao Sporazum o tehničkoj pomoći u sprovođenju zakona između dva ministarstva.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar za tehnologije i inovacije Mađarske Laslo Palkovič potpisali su Memorandum o unapređenju železničke linije između Segedina i Subotice.

Oni su takođe potpisali i Sporazum o unapređenju prevodnice za brodove na srpskoj strani Tise.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i mađarski ministar odbrane Tibor Benke potpisali su Izjavu o namerama o saradnji dva ministarstva.

Ministar za ljudske resurse Mađarske Mikloš Kašler i ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić potpisali su Memorandum o razumevanju u oblasti omladine i sporta.

Sporazum dveju vlada o saradnji u oblasti zaštite životne sredine potpisali su ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i mađarski ministar poljoprivrede Ištvan Nađ.

Memorandum o razumevanju između ministarstava odbrane o vojnotehničkoj saradnji potpisali su pomoćnik ministra odbrane Srbije Nenad Miloradović i poverenik Vlade Mađarske Gašpar Marot.

 

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>