Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Donacija knjiga za đake u Višnjevcu

20.03.2019.

Član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić  u ime organizatora i učesnika „Sajma knjiga Subotica 2019.” i subotičke lokalne samouprave, uručila je, danas, donaciju u knjigama, vrednu 25.000 dinara, predstavniku Osnovne škole „Hunjadi Janoš“. Knjige su namenjene odeljenju u Višnjevcu koje pohađaju učenici do četvrtog razreda.

12486_1.jpg

- Izdavači su nam se kao i prethodnih godina obratili sa molbom za saradnju, koja se ogleda u tome da mi njima ne naplatimo taksu za njihove postavljanje štandova, a oni u to  ime poklone knjige nekoj od subotičkih škola u određenom iznosu. Prethodnih godina donaciju su dobili škola 'Dositej Obradović’ i Dom za decu ‘Kolevka’ – istakla je Nataša Aleksić.

U ime organizatora Sajma knjiga Ema Kostić zahvalila se  Gradskoj upravi u Subotici, JKP „Čistoća i zelenilo“ i preduzeću „Tržnica" na dobroj saradnji i pomoći.

-Školama smo darivali uglavnom enciklopedije koje odgovaraju mlađem i starijem uzrastu učenika. Knjige koje trebaju školi izabrale su učiteljice – rekla je Ema Kostić.

Gabor Sabo, zamenik direktora OŠ „Hunjadi Janoš“, kaže da je ova donacija prilika da se obogati školska biblioteka.

- Ovo je jedinstvena prilika da obradujemo neke od naših đaka, jer smo mi jedna od najvećih škola u Subotici. Pored centralne škole u Čantaviru, imamo isturena odeljenja u Višnjevcu i Bačkom Dušanovu, koje ukupno pohađa  550 đaka - kaže Gabor Sabo.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop