Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Diplome za najbolje mlade matematičare

13.03.2019.

Tradicionalno, uoči Dana broja Pi, u Velikoj većnici Gradske kuće,  dodeljene su diplome i pohvalnice najboljim mladim matematičarima Subotice  i Severnobačkog upravnog okruga u dosadašnjim takmičarskim ciklusima za školsku 2018/2019. godinu. Među oko 160 nagrađenih našlo se sedmoro srednjoškolaca: Bjanka Stojanović, Miloš Pajić, Noemi Tot, Levente Bešnji, Minja Vuković, Teodor Sakal Francišković i Veljko Todić, koji će u subotu 16. marta predstavljati Suboticu na državnom takmičenju iz matematike, u Novom Sadu.

12463_1.jpg 

U ime grada Subotice najboljim matematičarima diplome i pohvalnice uručile su zamenica gradonačelnika Timea Horvat i član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić.

- Po punoj sali Velike većnice jasno je da Grad ima na koga da bude ponosan i da u njemu stasavaju sjajni matematičari – istakla je Nataša Aleksić.

Najboljim mladim matematičarima diplome su uručili i predsednik Društva matematičara Subotice prof. dr Nebojša Gvozdenović i Ljubica Kiselički, predsednik Komisije za matematička takmičenja.

Ove godine na gradskom takmičenju učestvovalo je 337 đaka osnovnih škola. Na okružno takmičenje, koje će se održati 23. marta, plasiralo se oko sto učenika.

12463_2.jpg 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop