Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

U Gerontološkom centru od kraja naredne godine nov način servisiranja hrane

21.12.2018.

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Predrag Vuletić, uručio je danas direktoru Gerontološkog centra u Subotici dr Nenadu Ivaniševiću, ugovor o dodeli novčanih sredstava iz pokrajinskog budžeta. Ova ustanova socijalne zaštite je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova dobila 6,5 miliona dinara za finansiranje programa pod nazivom „Podizanje kvaliteta usluga Gerontološkog centra iz Subotice putem opremanja kuhinje i praone“.

12302_1.jpg

Zahvaljujući dobijenim sredstvima krajem naredne godine u Gerontološkom centru će se preći na potpuno novi način serviranja hrane korisnicima koji hranu konzumiraju u sobama. Sredstva će biti uložena i u praonu.

U ime subotičke lokalne samouprave član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović, zahvalio se Pokrajinskoj vladi na ulaganju u ustanove socijalne zaštite čiji je osnivač AP Vojvodina.

Nenad Ivanišević je rekao da i ovaj konkurs pokazuje da Pokrajinska vlada ceni ono što Gerontološki centar u Subotici radi i naglasio da će, zahvaljujući ovim sredstvima, u Gerontološkom centru početi  nova era u serviranju hrane.

Predrag Vuletić je istakao da je Skupština AP Vojvodine donela odluku o osnivanju Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Subotici, da će taj centar biti zadužen za Severnobanatski, Severnobački i Zapadnobački okrug i da će u naredna tri meseca biti konstituisani svi organi.

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova tokom ove godine u tri navrata je raspisao Konkurs za unapređenje socijalne zaštite u ustanovama čiji je osnivač AP Vojvodina, a Gerontološki centar je sva tri puta dobio sredstva. U okviru ova tri konkursa dodeljeno je ukupno 146 ugovora.

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Izborna komisija Grada Subotice

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop