Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Kompanija „Intersport“ donirala još 100 lopti osnovnim i srednjim školama

23.11.2018.

U okviru akcije „100 lopti za škole“, kompanija sportske opreme „Intersport“ prilikom otvaranja druge radnje u Subotici, u ulici Dimitrija Tucovića, ponovo je donirala paket sportskih lopti za 34 osnovne i srednje škole na teritoriji grada Subotice. Cilj ove akcije je podizanje svesti kod dece o važnosti bavljenja sportom.

 12248_1.jpg

U ime subotičke lokalne samouprave „Intersportu“ se na vrednoj donaciji zahvalila član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić.  

– Lopte su potrošni materijal i ovakve donacije su uvek dobro došle i pomoći će da učenici u svojim školama na časovima fizičkog vaspitanja, ali i kada imaju slobodne časove, upotpune svoje vreme fizičkom aktivnošću – istakla je Nataša Aleksić.

Marina Đalović, rukovodilac Službe marketinga Kompanije „Intersport“ rekla je da je ova kompanija od prošle godine donirala lopte školama u Beogradu, Kraljevu, Somboru, Kragujevcu,  drugi put u Subotici i svim gradovima u kojima otvore prodavnicu.

- Intersport je društveno odgovorna kompanija koja brine o svima naročito o mlađoj populaciji tako da  se nadamo da ćemo i u idućoj godini deliti još lopti – rekla je Marina Đalović.

Marija Milodanović, direktor Osnovne škole „Jovan Mikić“ naglasila je da je akcija „Intersporta“ za pohvalu, jer su lopte školi, koliko god da ih ima, uvek potrebne.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop