Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Podrška mladim umetnicima

03.10.2018.

Zamenica gradonačelnika Subotice, Timea Horvat, uručila je danas, u Plavoj sali Gradske kuće, medalje polaznicima Likovne radionice „EmArt“, osvojene na međunarodnim takmičenjima u Japanu i Iranu. Nikoleta Halas nagrađena je posebnom zlatnom medaljom koja je stigla iz Japana. U Tokiju je srebrnom medaljom nagrađena Anamarija Mamužić dok su Kiti Makai i Ivana Vojnić Zelić dobile bronzane medalje. Zlatnu medalju u Iranu (Teheranu) osvojila je Brigita Horvat.

12157_1.jpg

Timea Horvat je, tom prilikom, izrazila zadovoljstvo zbog postignutog uspeha mladih umetnika koji, kako je rekla,  rade na afirmaciji našeg grada.

-Vaši uspesi pronose ime našeg grada do najudaljenijih zemalja sveta. Čestitam vam na tome što nas vašim nagradama sve činite ponosnim – rekla je Timea Horvat.

Svečanosti su prisustvovali roditelji nagrađene dece i Emilija Grubanov Martinek, učiteljica u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” i rukovodilac Likovne radionice „EmArt”.

U ime nagrađene dece, njihovih roditelja i svoje ime, na srdačnom prijemu zahvalila se Emilija Grubanov Martinek, ističući da  se već po ko zna koji put za redom uspesi dece priznaju na ovako svečan način u Gradskoj kući. Zahvalila se gradu što podržava mlade umetnike koji osvajaju medalje na međunarodnim likovnim takmičenjima.

- Na ovaj konkurs iz sveta svake godine stigne više od 100.000 dečijih radova. Jedini smo iz Srbije koji su ove godine dobili nagradu i to ne jednu već četiri. Toliko nagrada iz Japana još nismo imali – dodala je Emilija Grubanov Martinek.

 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop