Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Održan 2. Vinski maraton na Paliću

22.09.2018.

Drugi po redu Vinski maraton održan je danas, na Paliću. U polumaratonskoj Vinskoj trci i Trci uživanja nadmetalo se 700 takmičara iz 14 zemalja, koji su trčali kroz vinograde i osvežavali se vinom najboljih palićkih vinarija. Apsolutna pobednica Vinske trke je Vida Medić iz Beograda, dok je u muškoj kategoriji pobednik Milanko Pušičić, takođe iz Beograda.

12146_1.jpg

Maraton je ove godine privukao takmičare iz Las Vegasa, Sijetla, Brazila, Kazahstana, Rusije i Velike Britanije, od kojih su mnogi po prvi put došli u Srbiju, a svi učesnici su se uverili da je Vinski maraton najzabavnija vinsko-sportska manifestacija u regionu.

Posebna draž Vinskog maratona su kostimirani trkači, tako da je tročlani žiri imao težak zadatak da od puno kreativnih i zanimljivih kostima odabere onaj najbolji.

Nakon istrčanih kilometara, svi posetioci i trkači nastavili su sa degustacijom vina i lokalnih gastronomskih specijaliteta, a za odličnu zabavu bio je zadužen subotički bend „Perpetuum mobile“.

Poznati somelijeri su održali vinske radionice, a u parku su organizovana takmičenja u kotrljanju vinskih buradi i u trci s punim čašama vina, koja su ispraćena sa puno navijanja i smeha.

Vinski maraton je jedinstvena manifestacija koja na zabavan način spaja sport, vino, gastronomiju, muziku i donosi uživanje za sva čula, o čemu svedoče fotografije, koje su i najbolji poziv za sledeću godinu.

 

POPIS 2022
Izborna komisija Grada Subotice

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop