Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Knjige za decu Doma „Kolevka“

07.03.2018.

Izlagači na „Sajmu knjiga 2018.“, koji se održava na centralnom gradskom trgu, donirali su Domu  za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ knjige za decu prilagođenе njihovom uzrastu u vrednosti od 25.000 dinara. Član Gradskog veća zadužena za  oblast obrazovanja Nataša Aleksić uručila je, u ime lokalne samouprave, donaciju u knjigama predstavniku „Kolevke“ i tom prilikom istakla da je ovo drugi put da su se lokalnoj samoupravi izlagači obratili za saradnju.

11718_1.jpg

– Predstavnici 'Kolevke' došli su dan ranije da izaberu knjige za decu koje su im i danas uručene. Saradnja između lokalne samouprave i Udruženja izdavača ogleda se u tome da oni tokom trajanja sajma ne plaćaju naknadu i u to ime doniraju knjige – rekla je Nataša Aleksić.

Socijalna radnica u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“, Aleksandra Dakić,  zahvalila se gradu i donatorima i naglasila da će knjige mnogo značiti deci, ali i stručnim radnicima.

– Izabrali smo uglavnom bajke, basne, slikovnice, odnosno knjige prilagođene kapacitetima dece i njihovom uzrastu – kaže Aleksandra Dakić.

Na „Sajmu knjiga“ učestvuje pet  izdavačkih kuća, a svaka od njih donirala je Kolevci  naslove po izboru u vrednosti od po pet hiljada dinara. U ime izlagača na „Sajmu knjiga 2018“, Ema Kostić iz izdavačke kuće „Makibuk“ rekla je da sajam traje 15 dana, odnosno do  19. marta, svakog dana od 9 do 20 časova.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop