Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
MZ Novo Selo

Osnivanje MZ

27.07.2009.

Mesna zajednica "Novo selo" prvi put je obrazovana po Službenom listu Sreza br. 25/64. Ova Odluka prestaje da važi novom Odlukom o Obrazovanju Mesne zajednice dana 31.12.1994. godine Službeni list 8/94 a od 01.01.1995. primenjivaće se nova Odluka o Obrazovanju Mesne zajednice. Naša mesna zajednica je među najvećim mesnim zajednicama po površini i po broju stanovništva. Po strukturi: stanovništvo je uglavnom zemljoradničko bez ikakve privrede. Veći deo građana su penzioneri. Kancelarija mesne zajednice nalazi se u Gajevoj ulici br. 50, prijem građana (prijem pismenih molbi i žalbi građana, fotokopiranje za građane, pomoć u orijentaciji kod bilo kojih problema koji se odnose na poboljšanje života građana) je svakog radnog dana od 9.00 do 13.00 časova lično ili na telefon: 556-796, ili na mejl: mznovoselo@mts.rs, sve ostale informacije o događajima u mesnoj zajednici, možete pročitati na www.subotica.rs – Mesna zajednica Novo selo. U zgradi mesne zajednice su i penzioneri (invalidi rada i savez penzionera) čiji predstavnici rade:

  1. invalidi rada:
    • ponedeljkom, sredom i petkom od 9.00 do 11.00 časova,
  2. savez penzionera:
    • utorkom i četvrtkom od 9.00 do 11.00 časova.

Ovim danima penzioneri mogu da sklope ugovor za otplatu ogreva i raznih namirnica. U zgradi se nalazi i Caritas klub za pomoć penzionerima i starijim osobama. Radno vreme je: svaki radni dan od 8.00 do 13.00 časova, kontakt telefon: 525-282.

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop