Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Subotički đaci osvojili deset medalja na takmičenju „INOVA“

05.06.2017.

U Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić” uručene su diplome i medalje učenicima osnovnih i srednjih škola koji su na Međunarodnom takmičenju mladih inovatora „INOVA 2017”, održanom u Zagrebu, postigli zavidne rezultate. Đaci iz Subotice osvojili su ukupno deset odličja, i to: tri zlatne, pet srebrnih i dve bronzane medalje.

11102_1.jpg

Prema oceni predsednika Saveza pedagoga tehničke kulture Grada Zagreba, Ivana Jurića, Subotičani su do sada ostvarili najbolji rezultat.

Članica Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić, istakla je, tim povodom, da je ovo lep primer i podstrek i drugoj deci da se uključe u ovo takmičenje. Ona nije krila oduševljene što među nagrađenim takmičarima ima i devojčica, što, kako je rekla, govori o tome da tehničko obrazovanje nije rezervisano samo za dečake.

Učešće učenika iz našeg grada na takmičenju mladih inovatora „INOVA“ plod je višegodišnje, veoma uspešne saradnje između Društva „Mihajlo Pupin“ iz Subotice, subotičkih osnovnih i srednjih škola i Zagrebačke zajednice tehničke kulture, iz Zagreba.

Ovo je šesta godina da subotički učenici  učestvuju na Međunarodnom takmičenju mladih inovatora „INOVA“, jednoj od najvećih izložbi mladih inovatora u Evropi. Iz Subotice je otišlo ukupno deset radova i svi su nagrađeni.


POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop