Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Počela 31. „Klincijada“

22.05.2017.

U Hrvatskom kulturnom centru „Bunjevačko kolo“ svečano je otvorena   trideset prva  „Klincijada“.  Članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić, svečano je otvorila manifestaciju koja je posvećena deci i njihovom stvaralaštvu. Svečanom otvaranju prisustvovala je i Jasmina Stevanović, sekretar Sekreterijata za društvene delatnosti.

11064_1.jpg 

- Želim Vam da ova četiri dana prođu uz smeh i igru. Da  zajedno sa vaspitačima i vaspitačicama pokažete svu svoju kreativnost - rekla je, između ostalog, Nataša Aleksić.

Kao i predhodne tri decenije, program će obeležiti raznovrsni sadržaji - od izložbi posvećenih likovnom i govornom stvaralaštvu, do zanimljivih scenskih nastupa. Ovogodišnja, 31. „Klincijada“ održava se na tri lokacije.

Tokom prepodneva, u HKC „Bunjevačko kolo“, u okviru programa „Deca za decu“, nastupiće oko 1.200 mališana u ritmičkim tačkama, narodnim igrama, tradicionalnim dečjim igrama, orkestrima i horovima.

U popodnevnom programu, u istom prostoru, 22. maja, nastupiće gosti ove popularne manifestacije,odnosno, mališani iz privatnih predškolskih ustanova iz našeg grada, kao i deca predškolskog uzrasta iz baletskih i plesnih klubova.

Najmasovnija, centralna manifestacija će biti održana u četvrtak, 25.maja u  Hali sportova, sa početkom od 16 časova, dok će u  Velikoj većnici Gradske kuće 26. maja  biti održan  IX memorijalni koncert „Nevzeta Kadirić“, posvećen preminuloj vaspitačici, kada će nastupiti horovi i orkestri PU „Naša radost”.

11064_2.jpg


POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop