Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
MZ Novo Selo

Nacrt Plana generalne regulacije XIII za zonu prostorne celine – dela MZ „Dudova šuma“, „Novo Selo“, „Gat“ i „Ker“ – obaveštenje i javnom uvidu

20.04.2017.

Obaveštavamo građane o javnom uvidu u Nacrt Plana generalne regulacije XIII za zonu prostorne celine - dela MZ „Dudova šuma“, „Novo Selo“, „Gat“ i „Ker“.

Javni uvid može da se obavi od 24. aprila 2017. godine do 23. maja 2017. god., radnim danima od 8-15 časova, u Gradskoj upravi Subotice, Trg slobode 1.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Plan i dobiti informacije o njemu u Gradskoj upravi Grada Subotice, u Sekretarijatu za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202/1, kao i na zvaničnoj Internet stranici grada Subotice, link: http://www.subotica.rs/index/page/lg/sr/id/10971

Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Sekretarijatu za građevinarstvo (Uslužni centar, šalter 14 i 15), do 23. maja 2017. god.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 07. juna 2017. god. u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće (u Plavoj sali), Trg slobode br.1.

Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku dostavljene tokom javnog uvida.

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop