Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Nova priznanja za polaznike Likovne radionice „EmArt“

01.02.2017.

Zamenica gradonačelnika grada Subotice, Timea Horvat, uručila je danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, medalje polaznicima Likovne radionice „EmArt“, osvojene tokom poslednja tri meseca na međunarodnim takmičenjima u Rumuniji, Bugarskoj i Indiji.

10815_1.jpg

Zlatna medalja u gradu Golesti u Rumuniji pripala je Hajnalki Jurčak za rad na temu narodna tradicija kroz godišnja doba. Na istom takmičenju Teodora Apt osvojila je srebrnu medalju.

Zlatnu medalju sa međunarodnog takmičenja u Bugarskoj, u gradu Bansko,  na slobodnu temu, osvojila je Aurora Uglik, dok je iz indijskog grada Hajderabada, takođe na slobodnu temu, zlatna medalja stigla za Ritu Kavai.   

Svečanosti su prisustvovali roditelji nagrađene dece i Emilija Grubanov Martinek, učiteljica u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” i rukovodilac Likovne radionice „EmArt” koja 2. februara 2017. godine obeležava 15 godina postojanja i rada.

Timea Horvat je, tom prilikom, izrazila zadovoljstvo zbog postignutog uspeha mladih umetnica i njihovog doprinosa afirmaciji Likovne radionice „EmArt“ i grada Subotice.

U ime nagrađene dece, njihovih roditelja i svoje ime, na srdačnom prijemu zahvalila se Emilija Grubanov Martinek, ističući da je radosna što se uspesi ove dece priznavaju na ovako svečan način u Gradskoj kući, a ne u četiri zida neke učionice.


POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop