Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Izložba dečjih radova na temu sitnih životinja

06.12.2016.

U vestibilu Gradske kuće otvorena je izložba dečjih radova, a proglašeni su i pobednici sa likovnog konkursa koji je raspisalo Udruženje odgajivača sitnih životinja iz Subotice. Na konkurs, posvećen sitnim životinjama i teraristici, odnosno kućnim ljubimcima, stiglo je više od 300 radova dece iz vrtića, osnovnih škola, Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“ i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“. Nagrade je uručila članica Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić, koja je tom prilikom istakla da su se deca na ovaj način zahvalila i odazvala pozivu Udruženja sitnih životinja, ali i Gradskog veća – resora za obrazovanje, da učestvuju na konkursu.

10680_1.jpg 

Podeljeno je ukupno 12 nagrada i to u kategoriji vrtića, nižih i viših razreda osnovnih škola, Doma „Kolevka“ i OiSŠ „Žarko Zrenjanin“. Predsednik Udruženja odgajivača sitnih životinja, Adam Pletl, kaže da su nagrade, u vidu zahvalnice i malog pehara, simbolične i da se zbog ptičjeg gripa planirana izložba sitnih životinja ove godine, nažalost, neće održati.

– Pronašli smo način da, ipak, pristigle dečje radove na likovni konkurs izložimo i prikažemo Subotičanima. Bilo bi nam žao da naši sugrađani ne vide radove dece koja su crtala na temu sitnih životinja – rekao je Adam Pletl.

10680_2.jpg

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop