Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Vesti iz obrazovanja

Otvorena izložba „Škola po meri deteta”

05.12.2016.

Najboljim učesnicima na literalnom i likovnom konkursu, koju je Mreža podrške za inkluzivno obrazovanje raspisala za osnovce i srednjoškolce na temu inkluzivnog obrazovanja, uručene su nagrade. U Gradskoj biblioteci Subotica danas je svečano otvorena i izložba pod nazivom „Škola po meri deteta”, upriličena povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

10678_1.jpg 

Svečanom otvaranju izložbe prisustvovala je i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić koja je istakla značaj inkluzivnog obrazovanja i zahvalila se deci na učešću.

- Jako je lepo  što su se deca odazvala konkursu i na ovaj način podržala  svoje drugare koji imaju neku vrstu invaliditeta – naglasila je Nataša Aleksić.

Predstavnica Mreže podrške za inkluzivno obrazovanje, Branka Bešlić, rekla je da je na raspisani literarni i likovni konkurs za osnovne i srednje škole stiglo više od 100 radova.

- Ovo je treća godine kako Mreža podrške za inkluzivno obrazovanje raspisuje konkurs povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Do sada su se mahom odazivali učenici nižih razreda osnovnih škola, međutim, na konkurs raspisan ove godine radove su dostavili i osnovci iz viših razreda – kazala je Branka Bešlić.

KONTAKT CENTAR 024
Izbori
Rođeni, venčani i preminuli
Узми рачун и победи
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0