Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Otvorena izložba „Škola po meri deteta”

05.12.2016.

Najboljim učesnicima na literalnom i likovnom konkursu, koju je Mreža podrške za inkluzivno obrazovanje raspisala za osnovce i srednjoškolce na temu inkluzivnog obrazovanja, uručene su nagrade. U Gradskoj biblioteci Subotica danas je svečano otvorena i izložba pod nazivom „Škola po meri deteta”, upriličena povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

10678_1.jpg 

Svečanom otvaranju izložbe prisustvovala je i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić koja je istakla značaj inkluzivnog obrazovanja i zahvalila se deci na učešću.

- Jako je lepo  što su se deca odazvala konkursu i na ovaj način podržala  svoje drugare koji imaju neku vrstu invaliditeta – naglasila je Nataša Aleksić.

Predstavnica Mreže podrške za inkluzivno obrazovanje, Branka Bešlić, rekla je da je na raspisani literarni i likovni konkurs za osnovne i srednje škole stiglo više od 100 radova.

- Ovo je treća godine kako Mreža podrške za inkluzivno obrazovanje raspisuje konkurs povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Do sada su se mahom odazivali učenici nižih razreda osnovnih škola, međutim, na konkurs raspisan ove godine radove su dostavili i osnovci iz viših razreda – kazala je Branka Bešlić.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop