Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

„Medeni doručak“ u OŠ „Ivan Milutinović“

23.11.2016.

Akcija pod nazivom „Medeni doručak“ u organizaciji Udruženja pčelara „Pčela” iz Subotice, održana je danas u OŠ „Ivan Milutinović“. Član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić, istakla je, tim, povodom, da cilj akcije nije samo promocija meda, kao zdrave namirnice, nego i stvaranje navika pravilne ishrane kod osnovaca.

10651_1.jpg 

- Ovo je prva škola koju sam posetila u okviru ove akcije. Mislim da je veoma značajno da se ovakve akcije realizuju, jer je bitno da deca kroz obrazovni sistem shvate značaj zdrave ishrane, prvenstveno zdravih obroka – rekla je Nataša Aleksić.

Od februara do danas u okviru akcije „Medeni doručak“, članovi Udruženja „Pčela“ obišli su 11 škola i poslužili 2.500 dece sa ovom hranljivom namirnicom.

U petak, 25. novembra, u planu je da se „Medeni doručak“ posluži učenicima osnovnih škola „Vladimir Nazor“ u Đurđinu i „Matija Gubec“ u Tavankutu, 3. decembra u Crvenom krstu u okviru akcije dobrovoljnog davanja krvi i 6. decembra u OŠ „Matko Vuković“ u Subotici.

Učenici OŠ „Ivan Milutinović“ sa oduševljenjem su prihvatili akciju „Medeni doručak“. U tu čast deca su zajedno sa nastavnicima organizovala priredbu, jer kako ističe direktor, Ivan Stipić, važno je da se deca upoznaju sa zdravim načinom ishrane.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop