Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Aktuelnosti

Zagrebački bend „From аnother мother“ pobednik festivala „Omladina 2016“

28.05.2016.

Bend „From аnother мother“, iz Zagreba, pobednik je festivala „Omladina 2016“ koji je večeras održan na Stadionu malih sportova u Subotici. Festivalsku noć posetilo je oko 1000 gledalaca koji su slušali program osam takmičarskih bendova, a potom revijalni program i nastup grupa „Consecration“ (Beograd) i „Let 3“ (Rijeka).

10174_1.jpg 

Pobednički bend festivala „From another mother” dobiće za nagradu snimanje albuma u „Studiju 11“ (Subotica), nastup na Trgu slobode za Dan grada u Subotici i nastupe na dva regionalna festivala: „Selfest“ u Selenči (Srbija) i „Bedem“ u Nikšiću (Crna Gora). Uručena im je i skulptura čiji je autor slobodni umetnik Arpad Slančik (Slancik Sculpture).

Pobednika festivala odabrao je žiri u sastavu: Danilo Nikodinovski („Consecration“), Filip Budanović („D ZOO“), Mihajlo Stajić Staja (rep umetnik) i Petar Mitrić („Pionir 10“).

 10174_2.jpg

Festival Omladina i ove godine u potpunosti je organizovala Kancelarija za mlade grada Subotica, a više od 30 mladih volontera učestvovalo je u organizaciji ovog događaja.

- Cilj festivala ‘Omladina’ je afirmacija novih bendova i njihovih novih autorskih dela i mislim da smo u tome ove večeri uspeli. Takmičilo se osam kvalitetnih bendova, a žiri je izabrao one najbolje – izjavila je Dejana Baltes, koordinatorka Kancelarije za mlade, i dodala da je odziv publike bio dobar i da je finalna festivalska noć protekla bez ikakvih problema.

10174_3.jpg 

Od 22 pristigle prijave, selektori festivala „Omladina“ odabrali su, podsetimo, osam bendova koji su se takmičili na ovogodišnjem festivalu, a to su: Fatam (Subotica), The Bronsons (Bajmok/Subotica), Southern Concrete Sludge (Sombor), Kim Tamara (Šid), Lates (Beograd), Random (Beograd), From Another Mother (Zagreb) i Sillycons (Rijeka).ИЗБОРИ ЗА  ЧЛАНОВЕ САВЕТА  МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Festival evropskog filma «Palić»   (20.07.2019.-26.07.2019.)