Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Aktuelnosti

Zagrebački bend „From аnother мother“ pobednik festivala „Omladina 2016“

28.05.2016.

Bend „From аnother мother“, iz Zagreba, pobednik je festivala „Omladina 2016“ koji je večeras održan na Stadionu malih sportova u Subotici. Festivalsku noć posetilo je oko 1000 gledalaca koji su slušali program osam takmičarskih bendova, a potom revijalni program i nastup grupa „Consecration“ (Beograd) i „Let 3“ (Rijeka).

10174_1.jpg 

Pobednički bend festivala „From another mother” dobiće za nagradu snimanje albuma u „Studiju 11“ (Subotica), nastup na Trgu slobode za Dan grada u Subotici i nastupe na dva regionalna festivala: „Selfest“ u Selenči (Srbija) i „Bedem“ u Nikšiću (Crna Gora). Uručena im je i skulptura čiji je autor slobodni umetnik Arpad Slančik (Slancik Sculpture).

Pobednika festivala odabrao je žiri u sastavu: Danilo Nikodinovski („Consecration“), Filip Budanović („D ZOO“), Mihajlo Stajić Staja (rep umetnik) i Petar Mitrić („Pionir 10“).

 10174_2.jpg

Festival Omladina i ove godine u potpunosti je organizovala Kancelarija za mlade grada Subotica, a više od 30 mladih volontera učestvovalo je u organizaciji ovog događaja.

- Cilj festivala ‘Omladina’ je afirmacija novih bendova i njihovih novih autorskih dela i mislim da smo u tome ove večeri uspeli. Takmičilo se osam kvalitetnih bendova, a žiri je izabrao one najbolje – izjavila je Dejana Baltes, koordinatorka Kancelarije za mlade, i dodala da je odziv publike bio dobar i da je finalna festivalska noć protekla bez ikakvih problema.

10174_3.jpg 

Od 22 pristigle prijave, selektori festivala „Omladina“ odabrali su, podsetimo, osam bendova koji su se takmičili na ovogodišnjem festivalu, a to su: Fatam (Subotica), The Bronsons (Bajmok/Subotica), Southern Concrete Sludge (Sombor), Kim Tamara (Šid), Lates (Beograd), Random (Beograd), From Another Mother (Zagreb) i Sillycons (Rijeka).KONTAKT CENTAR 024
Rođeni, venčani i preminuli
Uzmi račun i pobedi
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy