Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

26.04.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 2 na Bajskom putu na potezu od raskrsnice na Karađorđevom putu do ulice Vareške u toku su pripremni radovi i asfaltiranje, koji će se nastaviti i ove nedelje.
  • Ulica Petefi Šandora je otvorena za saobraćaj.
  • U ulici Trga žrtava fašizma su u toku radovi na polaganju toplovoda i kontroli pritisaka u organizaciji JKP „Subotička toplana“.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 2 i 3 u ulici Otmara Majera završeno je  asfaltiranje ove ulice.
  • U okviru partije 3 u Bajnatskoj ulici  iskopom i montažom 110 metara magistralnog cevovoda prečnika 300 mm završeni su ovi radovi. U toku je asfaltiranje ove ulice od strane „Voj-puta“ i očekuje se da će ova ulica biti otvorena za saobraćaj do 01. maja o.g.
  • U okviru faze 3, na Senćanskom putu, realizovan je iskop i montaža 114 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm od Lošinjske ulice prema raskrsnici sa Bajnatskom ulicom, odnosno benzinskom pumpom „Mol“. Preostala je izgradnja još 30 metara magistralnog vodovoda i spajanje sa vodom u ulici Bajnatskoj, kod pomenute benzinske stanice.
  • U ulici Lošinjskoj vršeni su završni radovi ispod željezničkog nadvožnjaka i vrše se testiranja pritisaka i kvaliteta vode. U slučaju dobrih rezultata testiranja, vršiće se povezivanje novoizgrađenog sa postojećim vodovima u Balkanskoj i Lošinjskoj ulici.

(SWUP III)
Izgradnja i opremanje Postrojenja za preradu sirove vodena Centralnom gradskom kompleksu vodosnabdevanja Vodozahvat – II

Nadležna komisija vrši ocenu prispelih ponuda o ispunjavanju tehničko – tehnoloških kriterijuma ustanovljenih zahtevima Glavnog projekta za realizaciju ove kapitalne investicije, nakon čega sledi rok za doradu ponuda, sužavanje liste, kao i II faza javnog tendera koja obuhvata ekonomske parametre ponuda, komisijsko ocenjivanje i izbor ponuđača. Potpisivanje ugovora sa izabranim izvođačem očekuje se najkasnije do kraja meseca avgusta ove godine.

(SWUP IV)
Bušenje i opremanje 2 bunara na Centralnom gradskom kompleksu vodosnabdevanja Vodozahvat – II

Postupak otvaranja ponuda ponuđača za izvođenje ovih radova očekuje se 03. juna o.g.

(SWUP V)
Zamena sabirnih cevovoda bunarskog polja na Vodfozahvatu – I

U cilju obezbeđenja neophodnih tehničkih uslova, podizanja nivoa kvaliteta, smanjenja tehničkih gubitaka vode i obezbeđenja komunikacija i protoka podataka neophodnih za upravljanje sistemom, predviđena je zamena starih, dotrajalih i nekvalitetnih sabirnih cevovoda između bunarskog polja i fabrike vode, izgradnja novog peskolova – uređaja za zaustavljanje protoka peska u vodui između bunara i Fabrike vode, polaganje optičkih kablova u sistemu i rekonstrukcija 66 metara izlaznog cevovoda između crpne stanice i glavnog distributivnog voda prema gradskoj mreži.
Nadležna komisija je podnela finalni izveštaj glavom inženjeru Projekta o ocenjivanju ponuda izvođača u pogledu ispunjavanja tehničko-tehnoloških uslova predviđenih Projektom i za dodelu ugovora o poveravanju radova.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја