Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji projekta unapređenja vodnih sistema Grada Subotice

05.04.2016.

(SWUP I)

Kolektor II

  • -U okviru faze 2 u ulici Petefi Šandora, na raskrsnici Trga Kralja Tomislava i Karađorđevog puta i na kružnom toku Lajoša Košuta u toku su pripremni radovi za asfaltiranje. Raskrsnica na Karađorđevom putu je u cilju brže normalizacije saobraćaja na ovoj značajnoj i frekventnoj raskrsnici po završetku radova na njoj privremeno osposobljena, te će uslediti njeno redovno asfaltiranje.  
  • U okviru faze 4b u ulici Vareškoj, Stevana Filipovića, Stevana Mokranjca i Harangozo Vilmoša trenutno se ne odvijaju radovi. Preostali su radovi na rušenju starog zidanog kolektora, povezivanju starih i ugradnji novih slivnika, izmeštanju dela trase sekundarne vodovodne mreže i ispitivanju cevovoda.
  • REALIZACIJA: Od predviđenih 4.260 metara – realizovan je iskop i montaža 4.300, 30 metara kolektora i sekundarnih vodova sa svim elementima mreže, ili 100,9 %. Preostaju završni radovi na vraćanju gradilišta u prvobitno stanje. Od svih realizovanih radova za 76,1 % je izvršen kompletan nadzor i ispitivanje kvaliteta izvedenih radova na vodonepropusnost cevovoda, po principu „KLJUČ U RUKE“ Izvođača prema Investitoru, tj. JKP „Vodovod i kanalizacija“. 

 10051_1.jpg

10051_2.jpg

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

10051_3.jpg

10051_4.jpg

  • U okviru partije 3 u Bajnatskoj ulici realizovan je iskop i montaža 134 metara magistralnog cevovoda prečnika 300 mm i montaža 1 šahta. Radovi su dostigli do nivoa raskrsnice u ovoj ulici, odnsonokružnog toku sa ulicom Braće Radića i prodajnog Salona nameštaja „Vitorog“. Radovi se u narednom periodu nastavljaju prema benzinskoj pumpi „Mol“.
  • U okviru partije 3, u Lošinjskoj ulici realizovan je iskop i montaža 150 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm i izvršena je celokupna građevinska priprema za izgradnji poveza magistralnog vodovoda ispod željezničkog, pružnog podvožnjaka. Ove nedelje izvođač radova će preći na izgradnju magistralnog vodovoda na Senćanskom putu, od ulice Lošinjske do raskrsnice sa Bajnatskom ulicom, odnosno benzinske pumpe „Mol“. Prema stručnoj proceni sa aspekta bezbednosti saobraćaja, to neće prouzrokovati potpuno zatvaranje ovog dela Senćanskog puta, tj. doći će do zatvaranje jedne od dve postojeće trake, neophodne za rad građevinske mehanizacije izvođača radova. Radilište će se pomerati na svakih 50 metara, te će se i delimično zatvaranje Senćanskog puta, tj. jedne trake, takođe, pomerati.
  • REALIZACIJA: Od predviđenih 4.928 metara – realizovan je iskop i montaža 3.903,40 metara magistralnih i sekundarnih cevovoda sa svim elementima mreže, ili 79,2 %. Od svih realizovanih radova za 36,6 % je izvršen nadzor i ispitivanje kvaliteta izvedenih radova po principu „KLJUČ U RUKE“.

PR Projekta:
Doroslovački Petar, dipl.inž.inf.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја