Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

29.03.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  •  U okviru faze 2 u ulici Petefi Šandora u toku su pripremni radovi za asfaltiranje ove ulice (nivelacija tucanika, vraćanje behatona, uređenje ivičnjaka i dr.).
  • U okviru faze 4b – deonice 1 u ulici Vareškoj izgrađeno je 61 metara sekundarnih vodova prečnika 160 i 110 mm, izgradnja 9 šahtova, 4 slivnika i prevezivanje 15 kućnih priključaka sa starog zidanog kanalizacionog voda na novu kolektorsku mrežu. Tokom ove nedelje nastaviće se radovi na rušenju starog zidanog kolektora, povezivanju starih i ugradnji novih slivnika, izmeštanju dela trase sekundarne vodovodne mreže i ispitivanju cevovoda.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 3 u Bajnatskoj ulici izvršeno je postavljanje signalizacije i zatvaranje ove ulice za saobraćaj, kao i iskop i montaža 89 metara magistralnog cevovoda prečnika 300 mm. Zbog bezbednosti saobraćaja, građani i institucije na početku ulice Kumičićeve, koja se koristi kao alternativni pravac za javni autobuski saobraćaj pismeno su obavešteni o zabrani parkiranja i zaustavljanja, vrši se kontrola primene ove bezbednosne mere u saradnji sa MUP Subotica. Tokom ove nedelje nastavljaju se radovi na iskopu i montaži poveza magistralnog vodovoda u ovoj ulici prema kružnom toku na raskrsnici sa ulicom Braće Radića.
  • U okviru partije 3, u Lošinjskoj ulici izvršeno je, takođe, postavljanje signalizacije i zatvaranje za saobraćaj ove ulice na potezu od Senćanskog puta do Balkanske ulice. Vršeno je tzv. „šlicovanje“ deonice radi otkrivanja preciznog položaja podzemnih instalacija, montaža pojedinih čvorišta i šahti, izgrađeno je 19 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm i 65 metara sekundarnog voda prečnika 63 mm, 1 šahta i 1 čvorište. Tokom ove nedelje nastavlja se rad na izgradnji poveza magistralnog vodovoda u ovoj ulici i složeniji poduhvat na iskopu i montaži cevovoda ispod željezničkog, pružnog podvožnjaka. Ove radove će, zbog bezbednosnih rizika, nadzirati i predstavnici Željeznica Srbije.

PR Projekta:
Doroslovački Petar, dipl.inž.inf.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0