Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

22.03.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 2 na potezu ulica Matka Vukovića - Trga Žrtava fašizma - Petefi Šandora - kružnog toka Lajoša Košuta priprema se izgradnja gradskog toplovoda na trasi već izgrađenog Centralnog magistralnog vodovoda i Kolektora II. Nakon završenog postupka javne nabavke, očekuje se završetak izgradnje do kraja aprila ove godine, nakon čega će se ova deonica asfaltirati i otvoriti za saobraćaj.
  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške izgrađeno je 19 metara paralelnog sekundarnog voda prečnika 160 mm, montaža 1 šahta i izrada 9 kućnih priključaka. Tokom ove nedelje nastaviće se radovi na izradi kućnih priključaka, montaža preostalih šahtova i priprema ove deonice za hidrotehnička ispitivanja kvaliteta izvedenih radova i asfaltiranje.
  • U okviru faze 4b – deonice 1 u ulici Vareškoj izgrađeno je 58 metara sekundarnih vodova prečnika 200 i 160 mm i prevezivanje 11 kućnih priključaka sa starog zidanog kanalizacionog voda na novu kolektorsku mrežu. Uspešno je realizovano spajanje deonica izgrađenog Kolektora, bez izmeštanja gasovoda. Tokom ove nedelje nastaviće se radovi na prevezivanju 40 priključaka na novu kolektorsku mrežu, kao i povezivanje deonica novog Kolektora sa ulicama Stevana Mokranjca i Augusta Cesarca.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 3, u delu ulice Izvorske od Beogradskog puta i kraka Pazinske ulice do Bajnatske vršeni su završni radovi i deonica se priprema za asfaltiranje. Radovi se nastavljaju u Bajnatskoj ulici fazno do kružnog toka sa raskrsnicom ulice Braće Radića, a potom i do Senćanskog puta. JKP „Vodovod i kanalizacija“ je na vreme obavestila javnost, građane i privredne subjekte da će ulica Bajnatska biti potpuno zatvorena za saobraćaj za vreme izvođenja ovih radova, najkasnije do početka juna ove godine. Kao alternativni pravac kretanja za teška teretna vozila će se koristiti relacija Senćanski put – Maksima Gorkog (Beogradski put) – Zagrebačka ulica. Za autobuski javni saobraćaj će se koristiti Kumičićeva ulica, što je prouzrokovalo postavljanje blokade, tj. zabrana na raskrsnici ove ulice sa ulicom Braće Radića u oba smera.
  • U okviru partije 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 150 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. U toku su radovi u nastavku ove ulice, na deonici od ulice Balkanske do Senćanskog puta i montaža šahtova na čvorištima. Radovi su veoma osetljivi, jer se mora posvetiti velika pažnja prilikom izgradnje deonice ispod podvožnjaka, tj. željezničke pruge. Ulica Lošinjska je na ovoj deonici potpuno zatvorena za saobraćaj do očekivanog završetka radova, 21. juna ove godine, o čemu je JKP „Vodovod i kanalizacija“ blagovremeno obavestilo javnost, građane i privredne subjekte koji imaju teretne ulaze na toj deonici – Pionir i Euro-petrol, tj. Dinamotrans.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја