Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Kuća zdravlja csapata nyerte az újévi kispályás labdarúgó-tornát

2016.01.06.

A Kuća zdravlja csapata nyerte meg a 43. kispályás labdarúgó-tornát, miután a döntőben 4:1 arányban győzött a Real impex Šeki enterijeri együttese ellen. A döntőt a Sportcsarnok zsúfolásig megtelt nézőtere előtt játszották, a kispályás labdarúgás szerelmesei pedig a döntő résztvevőinek látványos megmozdulásaiban gyönyörködhettek az egyébként gazdag program keretében.

9824_1.jpg

A harmadik helyért vívott mérkőzést a Jasimpex Superinfo nyerte a Kraljevina Srbije nevű csapat ellen: a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény, a győztes pedig 5:3-ra nyerte a büntetőpárbajt.

Az újévi kispályás labdarúgó-torna legjobb kapusa a Kuća zdravlja hálóőre, Vladimir Ranisavljević lett. A torna legjobb játékosává és gólkirályává a Kuća zdravlja játékosát, Željko Grujičićet kiáltották ki.

A győztesnek járó serleget és a 350.000 dinárra szóló csekket a Kuća zdravlja csapatkapitányának Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja nyújtotta át. A második helyezett Real impex Šeki enterijeri csapat kapitányának a serleget és a 100.000 dináros csekket Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója adta át. A harmadik helyezett Jasimpex Superinfo képviselője Branislav Kaportól, a szervezőbizottság tagjától vette át a serleget és az 50.000 dináros pénzdíjat.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia