Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Sporthírek

A Spartacus IKK kölyökcsapatának sikere

2015.04.01.

A Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub U15-ös együttese a Futakon most befejeződött tartományi bajnokságon megszerezte az első helyet, s ezzel együtt az országos bajnokságon való részvételi jogot. Az országos bajnokságot április 15-e és 19-e között Kraljevóban rendezik meg nyolc körzet 12 csapatának a részvételével. A futaki torna legjobb játékosává Nebojša Mickićet, a Spartacus játékosát kiáltották ki, aki a három mérkőzésen 84 pontot dobott – mondta a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja.

8948_1.jpg

A mai sajtótájékoztatón az eredményekről a Spartacus IKK elnöke, Jovan Sirovina, edzője Saša Buljovčić, valamint Nebojša Mickić kosarazó is azt mondta, hogy a fiatal kosarasok futaki eredménye egyszerűen fantasztikus, hiszen a kölyökcsapat 23 év után szerezte meg ismét a vajdasági bajnoki címet.  

Futakon a Spartacus a Danubius, a Sports world és a Vojvodina előtt végzett az első helyen. Kraljevóban ennél sokkal erősebb ellenfelek várnak rájuk, olyan csapatok, mint a Crvena Zvezda, a Partizan, a Zemun, a niši Konstantin, a kragujevaci Foko és a Loznica.Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
The International Festival of Children’s Theatres   (2019.09.22.-2019.09.27.)