Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Humanitárius segély Ub polgárainak

2014.05.17.

A rendkívüli helyzetek városi törzskarának határozata alapján Szabadka Város a Vöröskereszt városi szervezetével együttműködve humanitárius segélyt küldött az árvíz sújtotta Ub község polgárainak. A Vöröskereszt Bittermann Károly utcai raktárából ma 11 órakor az Ivašped tehergépkocsija a helyi önkormányzat és a Vöröskereszt képviselőinek a kíséretében 5.000 liter ivóvízzel és 8.000 konzervvel indult el Ubra.

8024_1.jpg

Szabadka Város és a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete támogatást nyújtott a Szerbiai Vasutak szabadkai dolgozóinak is, akik május 16-án késő este indultak el Šabacra. A város fedezte a buszköltségeket, a Vöröskereszt pedig gumicsizmákat és ételcsomagokat biztosított.

A Vöröskereszt szabadkai városi szervezete tegnap óta 8-tól 20 óráig állandó ügyeletet tart a Fasizmus áldozatainak tere 3. szám alatti helyiségeiben a polgárok által felajánlott humanitárius segély befogadására.

A szabadkai Vöröskereszt illetékesei arra kérik a polgárokat, hogy humanitárius segélyként ruhaneműt (baba-, gyermek- és felnőtt ruházatot), takarókat hozzanak, az élelmiszerek közül pedig csak gyárilag csomagolt termékek jöhetnek számításba, friss élelmiszerek, tej és tejtermékek, hús és füstölt áru viszont nem.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Jazzik Festival (24.10.2019.-25.10.2019.)