Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződést írt alá a Város és a Subotica-trans Közvállalat

2014.04.30.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Aleksandar Aleksić, a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat megbízott igazgatója ma, szerződést írt alá Szabadka Városnak és a Subotica-trans KV-nak a városi és peremvárosi utasszállítás kommunális tevékenységként való végzésével kapcsolatos egymás közti jogaik és kötelezettségeik szabályzásáról. A szerződést azzal a céllal írták alá, hogy rendezzék és fejlesszék Szabadkán a szállítási szolgáltatások piacát, továbbá hogy biztosítsák ennek a tevékenységnek a folyamatos pénzelését.

7984_1.jpg

Maglai Jenő polgármester ebből az alkalomból kiemelte, hogy több évtized után először jött létre szerződéses viszony Szabadka Város és a Subotica-trans KV között, amelyben szabályozzák a város területén történő utasszállítás megszervezésével és pénzelésével kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket.

Szabadka Város először vállalat szerződéses kötelezettséget a közúti utasszállítás pénzelésére, a Subotica-trans pedig köteles teljesíteni a Város által megrendelt szolgáltatásokat. Szabadka Város kötelezettséget vállalt, hogy 2014-ben biztosítja azokat az eszközöket a közvállalat számára, amelyek a leszerződött szállítási szolgáltatások előállítási költségei és a Subotica-trans KV kommunális tevékenységből megvalósuló bevételei közötti különbség 50 százalékát teszik ki.  A helyi önkormányzat minden következő évben az előző évihez képest 10 százalékkal növeli a részesedését, mindaddig, amíg teljesen fedni tudja a keletkező összes költséget - hangsúlyozta Maglai Jenő.

A szerződés hat évre szól.

POLGÁRMESTERI KABINET

Szerződés

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia