Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Szabadkai Vámszabad Övezet bővítése szükséges a Swarovski vállalat működéséhez

2014.01.29.

A pénzügyminisztérium határozata alapján, a Szabadkai Vámszabad Övezet bővítése érdekében egy bizottság alakult, amelynek összetételében a Szerb Köztársaság öt minisztériumának képviselői mellett az önkormányzat képviseletében Ljuben Hristov, a polgármester kisvállalkozásokkal megbízott tanácsosa is szerepet vállalt.

7681_1.jpg

A bizottság 2013. december 21-én megállapította, hogy a vámszabad övezetben a vámfelügyelet működtetésére megteremtődtek a szükséges vámügyi, területi, energetikai, környezetvédelmi és az egyéb műszaki feltételek.

A bizottság jelentésében azt javasolta a pénzügyminisztériumnak, hogy a területileg kibővített Szabadkai Vámszabad Övezet kapja meg a szükséges működési engedélyeket, minek folytán a Swarovski vállalat is zavartalanul megkezdheti a termelést. A cég egyébként már elkezdte a gyárcsarnok felépítéséhez szükséges tereprendezési munkálatokat.

Szabadka Város képviselője mellett tagja volt még a bizottságnak a Pénzügyminisztérium, az Építésügyi és Városfejlesztési Minisztérium, az Energiaügyi, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium, a Természeti Erőforrások, Bányászat és Területrendezés Minisztériuma, valamint a Regionális Fejlesztési és Önkormányzati Minisztérium képviselője is.

Polgármesteri Kabinet

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop