Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Josip Kovač Striko lett az Építési Igazgatóság új igazgatója

2010.02.11.

A városi képviselő-testület 13. ülésén a tanácsnokok rendeletet hoztak a Danilo Kiš Városi Kultúrközpont megalapításáról, amely 2011. január 1-jén kezdi meg működését. Ezzel egyidejűleg megszűnik a Fokus Alapítvány, foglalkoztatottjait pedig az újonnan megalakult városi kultúrközpont fogja alkalmazni.

A tanácsnokok elfogadták Maglai Jenő, a városi képviselő-testület elnöke, valamint dr Kun Szabó Éva és Ladóczki Gyula, tanácstagok lemondását. A Városi Tanács megüresedett helyeire Kudlik Erika, okleveles közgazdászt, a Szabadkai Városi Közigazgatási Hivatal Gazdaságfejlesztési Irodájának vezetőjét és Biacsi Mária, okleveles szociológust, a Szabadkai Városi Közigazgatási Hivatal Társadalmi tevékenységek szolgálatán belül működő Egézségügyi, jóléti, harcos-, rokkant- és gyermekvédelmi részleg eddigi vezetőjét választották.

2906_1.jpg

Leváltották Jurca Józsefet, a városi Építési Igazgatóság eddigi igazgatóját, azzal az indoklással, hogy nem a szabadkai városi szervek által meghatározott üzleti politikát folytatta.

Helyére Josip Kovač Striko, okleveles építőmérnököt, a szabadkai Építészeti Kar tanársegédjét nevezték ki.  

A városi képviselők új rendeletet hoztak a városi üzlethelyiségek bérbeadásáról, mellyel részletesen szabályozzák a bérleti díj megszabásának módját, a városi üzlethelyiségek bérbeadásának és használatba adásának eljárását.

Az ülés folytatásának időpontját 2010. február 18-ára, csütörtökre tűzték ki, amikor a kommunális közvállalatok 2010-es évi működési terveit fogják megvitatni.

 

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia