Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Harangozó Vilmos emléktorna

2010.02.14.

A Harangozó Vilmos nevét viselő 35. asztalitenisz-torna Dragan Subotić és Tápai Éva egyéni győzelmével ért véget. A párosok versenyében a férfiak közül Bojan Crepulja és Lorencio Lupulesku voltak a legeredményesebbek, míg a női párosok mezőnyében Gyurcsik Aliz és Aleksandra Radonjić győzedelmeskedett.

2895_1.jpg

Férfi egyéniben néhány hosszúra nyúlt mérkőzésre is sor került, melyeken egészen végig kétséges volt, ki lesz a győztes. A finálé kimenetele volt talán a legkevésbé bizonytalan. A fiatal Subotić kezdettől fogva bátran játszott, és nagyon gyorsan 2:0-os vezetésre tett szert. Ezután a tapasztaltabb Széllnek sikerült megnyernie a következő menetet, majd az ötödik szettben is 8:5 arányban vezetett, de a jó hangulatban levő Subotić nem vétett a játékában, és végül 4:1 arányú, fölényes győzelmet aratott (11:7, 11:8, 6:11, 11:6, 11:9).

A női párosok döntőjébe, mint az várható volt, Marija Galonja és Tápai Éva jutott be, s az utolsó mérkőzés igazán győztesekhez méltón alakult. A Zenta játékosa 2:0-ra vezetett, amikor Galonja játékkedve visszatért, megnyerte a következő három szettet, és 3:2 -e átvette a vezetést. Csak egy lépésnyire volt a teljes fordulattól. A tapasztaltabb Tápai Éva viszont a döntő szettnek már az elején előnyt szerzett, és azt mindvégig megtartva, apróbb hibákkal 4:3-ra megnyerte a mérkőzést (11:8, 11:6, 5:11, 4:11, 13:15, 11:7).

A tornát ünnepélyes keretek között Nemanja Simović, a Szabadkai Városi Tanács sporttal, ifjúsági ügyekkel és turizmussal megbízott tagja, valamint Zoran Kalinić, a Szerbiai Asztalitenisz Szövetség elnöke nyitotta meg Aleksandar Matković, az Európai Asztalitenisz Szövetség alelnökének és Szántó Róbert, a Spartak Asztalitenisz Klub elnökének jelenlétében. Szántó ezután plakettet nyújtott át Simovićnak, Matkovićnak és Kalinićnak mindazért, amit az asztalitenisz fejlődése érdekében tettek Szabadkán.

Az ünnepélyes megnyitó keretében a szervezők képviselői Harangozó Vilmos sírjánál is tiszteletüket tették.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia