Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Fesztiválok

Szilveszterezés a Szabadság téren

Szabadka Város hagyományosan megajándékozza a szabadkaiakat és a vendégeket a Szabadság téri újévvárás élményével A szilveszterezést az újvidéki Radio AS FM-mel együttműködve szervezik meg, így a központi téren csütörtökön, december 31-én 22 órától hajnali két óráig a rádió nevében ismert lemezlovasok: Konte, Gruver és Nois gondoskodnak a zenei válogatásról. A Szabadság téren szilveszterezők a 2016-os évet tűzijátékkal és keringővel köszöntik.

A Szabadság teret – az előző évekhez hasonlóan - ezúttal is bekerítik, s a bekerített részbe tilos lesz fém- vagy üveg-göngyöleget illetve pirotechnikai eszközöket bevinni.

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenye

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenye szerdán, 2015. december 30-án 20 órakor kezdődik a Városháza Dísztermében.

Az újévi hangverseny karmestere a belgrádi Stanko Jovanović lesz, szólistaként pedig fellép a belgrádi Tanja Obrenović (mezzoszoprán) és a szegedi Dobrotka Szilvia. A hangverseny műsorán Csajkovszkij, Verdi, Delib, Brahms, Mascagni, Bizet és Strauss művei csendülnek fel, illetve Nino Rota neves olasz zeneszerző filmzenéi az Amarcordból és a Keresztapából.

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenyére a belépőjegy 2.000 dinár. A hangversenyre a jegyek árusítása hétfőn, december 21-én kezdődik a Városháza emléktárgy-boltjában.

2752_1.jpg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Razvojni fond Vojvodine
Danube
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Desiré (2017.11.25. - 2017.12.03.)