Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartotta 35. ülését

2023.05.04.

Szabadka Város Képviselő-testülete a Városháza dísztermében ma megtartott 35. ülésén elfogadta a napirenden szerelő mind a 17 pontot. Többek között rendeletet hoztak az azon terület határainak meghatározásáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről, amelyen a palicsi főterv megvalósítását célzó közérdekű tevékenységekkel a Palicsi Park Kft. van megbízva.

15779_1.jpg 

A testület döntött a Lifka Sándor ART mozi; a Szabadkai Gyermekszínház; a Szabadkai Városi Könyvtár; a Szabadkai Városi Múzeum; a Szabadkai Történelmi Levéltár; a Községközi Műemlékvédelmi Intézet; a Kosztolányi Dezső Színház; a Szabadkai Kortárs Galéria; a Dr. Vinko Perčić Képvár és a Palicsi Állatkert intézmények alapító okiratainak módosításáról is.

A tanácsnokok elfogadták a Szabadka Város Szociális Központ és a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény alapító okiratának módosításáról, a Szabadka város területén működő óvodák hálózatáról szóló rendeletjavaslatokat, valamint a Szabadka Város Foglalkoztatási Tanácsának megalakításáról szóló határozat módosításáról szóló határozatjavaslatot.

A kiemelkedő alkotásokért és figyelemre méltó tevékenységekért járó Dr. Bodrogvári Ferenc-díjat a képviselő-testület az idén Mándity Kornél kerámiaművésznek, Ábrahám Máté okl. zenésznek és Danijela Stankić képzőművészettanárnak ítélte oda. A 2022. évi tevékenységekért adományozott elismeréseket június 22-én, dr. Bodrogvári Ferenc születésnapján fogják átadni.

15779_2.jpg

Szabadka Város Képviselő-testülete mai ülésének kezdetén a tanácsnokok egyperces néma csenddel emlékeztek meg a vračari Vladislav Ribnikar Általános Iskolában történt tragédia áldozatairól.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>