Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Értesítés a Makszim Gorkij utcai aluljáró építési munkálatainak megkezdéséről - első ütem

2023.04.28.

A Belgrád - Újvidék - Szabadka – országhatár (Kelebia) vasútvonalon végzett felújítási és korszerűsítési munkálatok keretében aluljáró építése szerepel a tervben a vasútvonal Szabadkán, a Makszim Gorkij utca 176+274 km-nél levő pályaudvaránál. A munkálatokhoz tartozik a meglévő vasútvonal eltávolítása és egy új aluljáró építése a PA rendű100-as számú országúton. Az aluljáró megépítése két ütemben zajlik, és hatással lesz a Makszim Gorkij utca közúti forgalmára.

15773_1.jpg

Az első ütem a Szabadka központja felől Palics felé nézve a jobb szélső forgalmi sáv (egy forgalmi sáv) lezárására vonatkozik a közúti járművek számára, valamint a jobb oldali gyalogos- és kerékpárutak esetében. A PA-100-as országút szakaszán a munkálatok helyszínének keretövezete a Kt 28+310-tól van. A tervezett munkálatok második ütemében az aluljáró alatti közúti forgalom teljesen le lesz állítva és alternatív utakra lesz terelve.

A munkálatok kivitelezésének övezetében a közúti forgalom tervek szerinti megszervezését a vasút 176+274 km alatti aluljáró építése során a közúti forgalom megszervezésének forgalmi projektje határozza meg - ütem és 2. ütem, a llA rendű 100-as számú országúton a 28+310.00 km-nél.

Az aluljáró építése első ütemének munkálatai a tervek szerint 2023. május 1-jétől július 1-ig tartanak az Építésügyi, Közlekedési és Infrastruktura-fejlesztési Minisztérium IIA-100 közút forgalmi rendjét megváltoztató 2023. április 26-án kelt Z44-08-38970 számú határozata értelmében.

A tervek szerint az első ütem befejezése után megkezdődnek a második ütem munkálatai, ami a közúti forgalom teljes leállítását jelenti, amiről a lakosság időben kap tájékoztatást.

                            az Építésügyi, Közlekedési és Infrastruktura-fejlesztési Minisztérium
                                                Vasúti és Intermodális Szállítási Osztálya

 

 

                                        

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>