Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartotta 34. ülését a városi képviselő-testület

2023.04.06.

Szabadka Város Képviselő-testülete a 34. rendes ülését tartotta meg ma a Városháza dísztermében, melyen mind a 17 napirendi pont elfogadásra került, köztük a palicsi fürdő területe központi része részletes szabályozási tervének kidolgozásáról szóló rendelet, valamint az Újzsednik település általános szabályozási tervének meghozataláról szóló rendelet.

15740_1.jpg  

A képviselő-testület rendeletet hozott a Szabadka város területén levő helyi közösségekről szóló rendelet módosításáról és a Szabadkai Gyógyszertár Intézmény munkaidejéről, valamint határozatot hozott a szabadkai vámszabad terület bővítése indokoltságának véleményezéséről.

A Subotica-trans Közvállalat 2023. évi működési terve első módosításának jóváhagyásáról szóló határozat nagy érdeklődést keltett a tanácsnokok, főleg az ellenzékiek körében, akiknek a közvállalat működésében az állítólagos szabálytalanságokkal kapcsolatos, a szószékről elhangzott észrevételeit Dejan Ljubisavljević, a Suboticatrans KV igazgatója és Stevan Bakić polgármester cáfolta.

15740_2.jpg

A képviselő-testület határozatot hozott a Szabadkai Gyógyszertár Intézmény alapszabályának jóváhagyásáról, a Szabadkai Zsinagóga Alapítvány alapszabályának módosításáról szóló határozat jóváhagyásáról, az Exspecto Mentálhigiéné Alapítvány alapszabályának jóváhagyásáról és a Danilo Kiš Ifjúsági Kulturális Alapítvány alapszabályának jóváhagyásáról.

Határozat született továbbá a Dr Vinko Perčić Képtár igazgatójának kinevezéséről, a Szabadka várost a Szabadka Vámszabad Területet Működtető Kft. közgyűlésében képviselő helyettes tag kinevezéséről, a Kosztolányi Dezső Színház igazgatóbizottsága tagjának kinevezéséről, a Szabadkai Városi Könyvtár felügyelőbizottsága tagjának felmentéséről és tagjának kinevezéséről, valamint a Szent Száva Általános Iskola iskolaszéke tagjának felmentéséről és tagjának kinevezéséről.

15740_3.jpg 

A mai ülésen szerepelt Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatala 2022. évi működési beszámolója és Szabadka Város Vagyonjogi Ügyészségének 2022. évi működési beszámolója is.

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>